Kerstverlichting in de zomer😀😀

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Donderdag 3 september
Vandaag gaat de reis naar Mammoth Lakes, eind negentiende eeuw was dit een mijndorp en beleefde zijn hoogtijdagen tijdens de goldrush. Het gebied is groen en bevat een groot aantal meren, allemaal weer even mooi. In de winter is dit een wintersportgebied, de omgeving doet soms wat Oostenrijks aan qua gebouwen.
Het is vergeleken met Death Valley de helft minder warm, das weer wennen. Wij vallen wat uit de toon met onze korte broek, iedereen loopt in lange broek met een trui.
We doen een hikingtocht rondom het Lake George, een flinke klim naar boven op een zanderig pad. Het is weer de moeite waard, de omgeving is ook hier wonderschoon. Aan het einde van de middag gaan we nog winkelen in de mall bij een outlet zaak van Ralph Lauren. We kopen wat shirtjes, niet te veel, de koffers zaten al zo vol. Tineke heeft last van een ontstoken nagelriem aan haar voet, dus we gaan op zoek naar soda. De echte soda zoals we die kennen vinden we niet, wel backing soda. Al staat op de verpakking dat het voor bakken is nemen we het toch mee. Er is een enorm grote supermarkt met vers afgebakken brood, we kijken nu al uit naar het ontbijt van morgen! 
Voor het diner gaan we eten bij Petra’s wine en bistro. Hoog aanbevolen bij tripadvisor. En ja, dat klopt! We krijgen heerlijk vers warm stokbrood vooraf en een goed glas wijn.
We doen een soort tapas, allerlei gerechten uit de starters. Thaise mosselen, een trio van zalm, een steak Tartare, panzanela salad, gekruide champignons, gekonfijte eend en gebakken brie. Het smaakt allemaal heerlijk, een echte aanrader! Na een heerlijk bakje koffie gaan we terug naar het hotel, wat qua verlichting al helemaal in kerststemming is. Jeffrey is in zijn element en overweegt serieus om te emigreren. 
Op de kamer hebben we een glaasje wijn met een toastje met brie genomen, heerlijk. Tineke zit met het voetje in de backing soda, het helpt nog ook 👍! 

 

Reacties

Nel A long time ago

Het is elke dag weer leuk om jullie belevenissen te lezen!
Amerikanen en Kerstmis, de een doet nog gekker dan de ander!
@Tineke sterkte met je 'voetje'.

Nog veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan