Last Day, tring tring!

Door B. Hoeijenbosch - A long time ago

Goodmorning,

Lekker slapen op de 22e verdieping lukt wel in NY. Het ernorm druk toeterende verkeer hoor je op die hoogte nauwelijks, je hoort alleen de sirenes die klinken als speelgoedautootjes bij ons. Bart heeft als eerste vanochtend onze vlucht naar los angeles ingecheckt, mooi geregeld. Relaxte start gehad met ontbijtje in het bryant park..lekker buiten aan een tafeltje tussen de bevolking. Met de metro naar Rockefeller centre , het was er nog redelijk rustig. De foto's spreken voor zich. Wat een prachtig helder uitzicht rondom over geheel new york vanaf de 70e etage..de meest creatieve foto's werden gemaakt. 

Al wandelend zijn we daarna naar Central Park gegaan. Direct fietsen voor een halve dag gehuurd en de meest grote Tour gedaan. Ondérweg de leukste dingen gezien en er werden voorbereidingen voor een mega concert getroffen.(artiest onbekend). Super gezonde en koele smoothie was verrukkelijk en de vette hotdog een must aangezien we vele calorieën verbrandden heuvel op en af door het grote park..

Via Fifth Avenue terug bewandeld, geStarbuckt, immense winkels van Versace, Valntino, Ralph Lauren, AC&F 'aangegaapt'. Op Time Square vond de meiden zowaar nog wat vulling voor de koffer. En niet te vergeten bezochten we het 4 eage hoge pand van M&M, gevuld met duizend soorten en kleuren. Waanzinnig. Per abuis liepen we Jo Phyton tegen het lijf, dat wil zeggen, hij met zijn baas. In een mum had Mies deze grote vriend om de nekt hangen en stond Sanne drie blokken verderop.. De baas van de Phyton wilde nog wel graag Sanne een 'big hug' geven..ja dan wordt het spannend.

Inmiddels avond al begonnen en de dag afgesloten met een heerlijk etentje onder de bomen in een park en lekker glas rosé vol fluisterende engeltjes..

Het waren topdagen, NYC for ever (Michelle kan niet uitsluiten dat ze er in de toekomst gaat wonen 

 

 

Reacties

Jan Henk A long time ago

Wat een feest van herkenning. We zijn opnieuw in New York. Geweldig wat jullie allemaal zien. Erg leuk ge- en beschreven. Geniet volop en nu op naar -ook- een zeer mooi deel van jullie reis.

Leuk om jullie verhaal mee te maken!

Enjoy!!

Pa En Ma A long time ago

Wat een verschil. Wij kunnen hier in coevorden naar de piekjes markt, dat is toch ook wat. Geniet en schrijf ons een nieuwe blog. Dat woord heeft nu een betekenis gekregen. Heel knap Jet !!!

A3 en Gretha A long time ago

Wat een mooi verslag, krijgen er ook zin in, doet me denken aan Sint Maarten waar veel Amerikanen waren en als er iets moois te zien was hoorden we heel veel "O My God ", ik hoop dat jullie dit nog heel veel kunnen zeggen. Liefs uit Bisca.

Rob en Monic A long time ago

Wat een leuke verhalen om te lezen en wat leuk om zoveel te herkennen. Fantastische stad NewYork. En Michelle... Femke gaat zo met je mee een leuke etage opzoeken!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan