Hop on hop off to Walk of Fame

Door B. Hoeijenbosch - A long time ago

Met weer een stralend blauwe lucht worden we wakker. De kindgsize bedden doen goed hun werk, we slapen als rozen. Na een lekker ontbijtje,vertrokken met de hop on hop off bus, de naam zegt het al , je mag er op en eraf springen bij bepaalde haltes. Mooi bovenin de open bus gesetteld, zagen we de leukste dingen. We reden via santa Monica beach, en prachtige badplaats en via een mooie route naar Beverly Hills. De mega dure winkelstraat Rodeo Drive was indrukwekkend,in bepaalde winkels werd gemiddeld een ton aan dollars uitgegeven. (die hadden wij niet bij ons , dus gauw verder).  Op Melrose Avenue zijn we uitgestapt voor onze dagelijkse bakkie Starbucks. Aan het einde van deze laan konden we weer de bus op hoppen. Maar niet voordat we een heerlijk vers belegd broodje hadden gegeten. De route wordt vervolgd naar Hollywood..al snel belanden we in de Walk of Fame. Je blijft al lopend staren naar de sterren onder je voeten. Het was een gezellige boel. Bij het Chinese theatre lag een plein vol stenen van beroemdheden, veelal handgeschreven in de tegels. Micheal Jackson was een grote trekker. Van elk Disney figuur of filmfiguur was een surrogaat aangekleed. Zij wilden met ons op de foto en er dan een dollar voor vangen. Dat hebben we vlot omgedraaid toen The Beast met Beaty Sanne op de foto wilde. Nadat hij haar een handelen gaf, zeiden we dat het wel een dollar kost als hij met haar op de foto wou. Sanne kreeg zijn pakje dollarbriefjes en zei: I give you à million. Haha dat dacht ik niet..

Helemaal aan het einde van de walk of Fame stond een prieel met twee speciale tegels: de Beatles en Elvis Presley. Een meer dan verdiende plaats op deze hoofdtribune van de Walk of Fame. Michelle en Sanne hebben speciaal een foto gemaakt voor meneer Spreeuwers van de Nieuwe Veste, de Engels leerkracht die Elvis bijna in iedere zin noemt, compleet idolaat van hem is. Zie fotoalbum..

We hebben er best een poosje rondgestruind, zo lang zelfs dat we met de bus terug niet volledig terug naar ons hotel in Venice Beach terug konden.  Gele taxi's zijn gewillig, maar eerst lekker eten. Bij een Italiaanse familie gebeuren beland. Jazeker konden zij nog 4 gasten gebruiken.we werden naar de tafel geleid via de rondleiding door de keuken, super lachen..en meest bijzondere was dat je allen een gerecht voor 2 of voor 4 personen konden bestellen. Is ook goed gekomen.

De taxi heeft ons keurig thuis gebracht. 

Reacties

Jan en Gre ambergen A long time ago

Hè Michelle, kennen ze jouw daar ook al?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan