Van Californië naar Arizona.

Door B. Hoeijenbosch - 15-07-2015 03:21

Als een ware Bob en Tina Trucker (en hun belhamels) vertrokken we vandaag over the highway to Arizona. Vóór de spits aan door Los Angeles betekende wel weer een vroegertje vanochtend. Maar gelukkig hebben we ons huis bij ons. Na 100 km even lekker ontbeten en een dikke roadmap gekocht om te kijken waar onze Tom ons naar toe leidt. De meiden maakten zichzelf het comfortabel. Ze zaten om 7 uur al te pesten (met kaarten!). Er stond een stevige wind de hele route en gezien de ruim 9 meter lengte en ook flinke hoogte van onze Minnie Winnie (die naam staat op de camper) had Bart er best een stevige dobber aan. Alsnog ging het helemaal goed. Tussendoor een stop gemaakt op de Route 66, in the middle of nowhere. Daar was ook een tankstation en een toilet, de eerste in 250km. Sanne en Michelle hebben lekker muziek geluisterd, boek gelezen en regelmatig even geslapen. Inmiddels zijn we bij Lake havasu. Toen we uit de camper stapten liepen we tegen een muur van warmte op. Ongelooflijk warme wind en rond de 44gr. Warm onthaald door de receptiedames en gauw de bikini's aan. Eerst een duik in the Lake en toen naar het zwembad. Even lekker met een bal geraust.  Daar hebben we wel wat uurtjes gedobberd. De omgeving is fantastisch mooi en erg droog. Planning voor morgen is the grand canyon. Tot dan 

Reacties

Arry 16-07-2015 09:04 {{button-31271}}

Haha Jet, als je een echte Tina bent verwacht ik wel grote gouden oorbellen bij terugkomst en bij Bart natuurlijk een dikke tattoo!

Have fun at the Grand Canyon!

x

Wendy 16-07-2015 14:25 {{button-31299}}

Hoi, Ziet er allemaal super uit zeg. Zo krijg je wel zin in vakantie (zeker als je aan het werk bent...). Veel plezier!

Elene-Jan Henk 18-07-2015 13:20 {{button-31443}}

Gaaf zeg, zo'n dikke bak onder de kont....Klinkt bekend in de oren, jullie ervaringen. Hebben er ook weer zin als we jullie verhalen lezen. Geweldig. Lake Havasu is mooi om te zien. Zijn wij ook geweest.

Nog heel veel plezier met elkaar en mooi om jullie verhalen te lezen, foto's te zien en de reis mee te beleven.

Liefs,

E/JH/J/T
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan