Dagje Pismo Beach

Door B. Hoeijenbosch - 28-07-2015 06:35


Gisterochtend met de rijdende hut boodschappen doen. Parkeren blijft lastig en veelal staan we dus niet voor de deur van de supermarkt. Gevolg is met een volle boodschappenkar richting de camper en inladen geblazen. Nu is ons al twee keer iets overkomen, wat we de derde keer pas snapten. Als we met de winkelkar buiten een bepaalde straal van de winkel komen blokkeert deze en je kan niet meer vooruit noch achteruit. Muurvast staan je boodschappen aan het asfalt genageld. Ik zie het in Dalen al voor me, zodra je met de Pluskar richting de Kruisstraat gaat, klapt plots het handvat in je navel en duik je voorover bijna voorover je eigen kar in. Best slim van die american supermarkers, echter voor ons extra sjouwen op de parkeerplaats. 
Na aanvulling van de fourage het prachtige strand van Pismo Beach opgezocht. (meiden beiden in de flitsende nieuwe bikini). De zee nodigde uit om lang met de golven te spelen. Bart werd er helemaal blij van en dook in alle golven. Omdat het zaterdag was barstte het van de big american family's die daar een hele dag met eten en drinken doorbrengen. Leuk en tot 18 u gebleven. Lekker gedoucht, getut en in een gezellig restaurant de beste burgers van town gegeten. Het was weer een gezellig daggie. Eerst even pinnen bij de plaatselijke Rabobank. Zowaar nog een origineel kantoor. Bedrijfstrots gaat ver. De camper
voor de deur geparkeerd en even op de foto. Morgen gaan we weer in tour. Via de pacific highway tuffen we dicht langs de kust naar boven richting Monteray. In Monteray is een 17 miles drive met overweldigende uitzichten vanaf de kustlijn. We laten weer van ons horen. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan