On our way to San Francisco

Door B. Hoeijenbosch - A long time ago

Zoals gezegd hebben we de vleugels neergestreken in Santa Cruz, althans een plekkie dicht in de buurt. Toen we gisteren naar bed gingen werd het nog even knap spannend.  Al wandelend met de tandenborstel onder ons arm, liep er iets ter grote van een dubbele Donald voor ons langs in het donker. Tegelijk kwam er een golfkar van security aan, hij meldde ons dat het een 'racoon' was, de lampen van de mobiel stonden in vol ornaat op het beest gericht: een flinke wasbeer. Superschattig om te zien, maar ik kreeg er wel de kriebels van.. De kampwacht vertelde dat wasberen hun minste zorg was, we moesten uitkijken voor stinkdieren en hun 'spuit'. Foi, met schone tanden allen retour camper en jahoor....familie stinkdier had het volledige beheer over onze vuilniszak overgenomen. Onze eerste ontmoeting was heftig. Met ons vieren klappen en steentjes werpen, zodat ze maar bij onze overgebleven gehaktballen, broodjes etc weg zouden gaan. Dit lukte uiteindelijk. We hebben er allemaal rustig om geslapen.

Onze laatste Camperdag is aangebroken. Lekker uitslapen, wasjes gedraaid en een geweldig strand opgezocht met de camper aan de kustlijn. Mega golven, bijna beangstigend door de hoogte en de kracht waarmee de zee trekt, en ook nog eens een temperatuur van onder de 20 graden. We hadden geweldig zicht op surfers die de hoogste golven bedwongen met hun bord, top..uiteindelijk ook met elkaar tot kramp toe het water in, erg gelachen en nog gevolleyd. Bij thuiskomst koffers ingepakt, morgen moet de camper om 11.00 u in San Francisco schoon en wel ingeleverd worden.. Nog even lekker spetterplaten en uiteindelijk de spetterplaat samen met overgebleven Heineken aan onze medecampbewoners gebracht.  Daar moest wel een tequila op gedronken worden met de buurman.

De avond werd nog erg gezellig met ons vieren. Jet was al verrast door een stinkdier die bij haar benen liep, dus die bracht de rest van de avond op het campertrapje door en was niet meer naar buiten te krijgen. ( Michelle ook niet, maar die vond de mormels ook nog schattig) Sanne en Bart draaiden muziek buiten en lekker meezingen verdrong de beestjes aardig goed.. We staan gepakt en gezakt en gaan morgen San Francisco beleven..

Reacties

Pa en Ma Hoeijenbosch A long time ago

Wij wensen jullie alvast een heel goede vlucht naar huis. Donald is ingelicht en zit vanaf nu steeds in de lucht te kijken, die schat. Het is een verschrikkelijk leuke gast. Hebben er met plezier op gepast.waneer komen jullie weer thuis, en heb je ook een vlucht nr. Voor ons? Liefs van ons drieën.

Inge A long time ago

Het was super leuk jullie ervaringen te lezen! Nu wil ik ze in het echt van jullie horen! Goede terugreis en tot snel!

Wibo en Janine A long time ago

Heerlijk om te lezen!
Wat een indrukken en belevenissen
Alvast een goede vlucht terug
Liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!