Campbell River

Door Mark, Janique & Mylo - A long time ago

Woensdag 15 juli, vandaag zijn we vertrokken vanuit Tofino naar Campbell River (290 km), ongeveer 4 uur rijden. 

Het eerste stuk is door de bergen en dat is best hobbelig, Mylo mocht voorin zitten, want op de heenweg werd hij een beetje misselijk, dus 1e uur zat ik achterin en Mylo voorin. Mark reed uiteraard!! Zo iedereen zijn plekje gevonden, alles opgeborgen, camera's natuurlijk in de tas en ja hoor!! Staat Mark ineens op zijn rem en roept door de auto. Een beer!! Maar we waren er al voorbij. 

Wat eigenlijk niet zo slim was, maar wat Mylo en ik toch gedaan hebben, is camera snel uit de tas gepakt en even teruggelopen om de beer te zoeken. En ja hoor aan de overkant in een klein straatje liep de beer. Snel foto's gemaakt. En bij de 2e keer dat de beer ons aankeek, zijn we toch maar snel de auto weer op gaan zoeken. Wat zeg ik, we zijn gaan rennen, maar wel telkens achterom kijken, was toch wel spannend!!

Zo even bijkomen! Wat gaaf een beer op de weg.

Onderweg zijn we even gestopt voor Sproat Lake gestopt bij een stroomversnelling met een berg vol rotsen, die je kon beklimmen, wat ook even gedaan hebben. Even onze benen strekken. 

Bij Port Alberni tank weer volgegooid en even broodje gegeten bij Subway, daar waren we nog niet geweest. Lekker hoor!

Nu op naar Campbell River... 

Eenmaal bij Campbell River geeft de tomtom aan dat we nog 45 min moeten rijden naar onze camping, we wisten dat het laatste stukje een zandweggetje zou zijn, maar niet een zandweggetje van een half uur rijden. Pffff was een pittig ritje, maar het eindresultaat mag er zijn, een campingplaats aan zee. Bij aankomst kregen we bij het inchecken te horen dat er vanmorgen een walvis gespot was. Dus wij zitten nu al de hele middag voor onze camper over de zee uit te kijken of we walvissen zien. Helaas nog niets gezien, wel 3 zeehonden. 

Maar ja we zitten ook nog na te genieten van onze beer.... (zie de foto)

Morgen weer terug over het zandweggetje op weg naar Telegraph Cove

 

Reacties

Wendy A long time ago

Hoi neef, ik kwam julie toevallig tegen. Wij vertrekken morgen jullie kant uit, maar dan een paar 10000 km lager. Fijne vakantie!!

Leonie A long time ago

hi !!

Erg leuk om jullie avonturen te lezen :) geniet lekker !!! xxxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!