Bryce Canyon

Door Sjef Vermeulen - 02-08-2015 04:56

Gisterochtend vanuit Moab vertrokken richting Bryce Canyon, ruim 450 km.

Echter niet nadat we een redelijk gewoon ontbijtje konden nuttigen; koffie en stokbroodje (smeer)kaas.e

Sid had uiteraard liever weer een echt Amerikaans ontbijt gehad, maar dat zat er vanochtend niet in. Gelukkig kon hij 's middags de schade ruimschoots inhalen.Onderweg zijn we een paar keer even gestopt voor siteseeing, maar, en het klinkt misschien lullig, het wordt meer van hetzelfde.... 

We zijn natuurlijk verschrikkelijk verwend door al dat moois dat we al gezien hebben. Dat is moeilijk te overtreffen. Dus zijn we vol verwachting als we vandaag Bryce Canyon National Park binnenrijden.

En het is er wederom wonderschoon. Indrukwekkend hoe weer, wind en water door erosie deze prachtige vormen en kleuren kunnen laten onstaat. Mooie panorama's, en dat zonder Photoshop .Tussendoor ff klagen moet ook kunnen, toch ...

Helaas is ons hotel, het Best Western Plus Ruby's Inn, en de omgeving een regelrechte afknapper. Net Valkenburg (sorry mensen). Het mega hotel is net een fabriek, in alles is voorzien: supermarkt, restaurant, camping, buitenzwembad, laundry, hamburgertent, winkeltjes, enz. Er valt absoluut niets te beleven, en de prijzen zijn eveneens mega. We verlangen terug naar Moab met zijn restaurantjes en winkeltjes.

Terug naar Bryce Canyon. 

In tegenstelling tot alle andere plekken die we tot nu toe bezocht hebben is het in Bryce Canyon koel, d.w.z. 22-25 graden en licht bewolkt. Voor de variatie is daar helemaal niets mis mee, alhoewel Annette dan natuurlijk wel een vestje nodig heeft. Deze jongen heeft nergens last van. Ook niet van de toeristen.

Tenslotte nog een selfie bij de Natural Bridge en weer terug naar het hotel om gezellig met zijn drieën een potje te kaarten op het terras. Pilsje erbij en wie doet je wat?!

Morgen naar Zion, ons laatste Nationale Park voordat we naar Las Vegas gaan.

 

Reacties

cathrien 02-08-2015 08:26 {{button-33154}}

Prachtige foto's, en wederom een leuk verhaal! Ben zelf wel toe aan foto's met wat meer groen..:)..alle rotsen gehad toch? Al betwijfel ik of Last Vegas dat heeft! Lekker gokken of trouwen in zo'n kapelletje met Elvis als ambtenaar. Hihi, zou een bak zijn Annet!

Frank 02-08-2015 10:22 {{button-33171}}

Zeer indrukwekkend dit alles. The good old America. Geniet er nog van en let op de poen in Vegas.

Anja&Wiek 02-08-2015 20:06 {{button-33223}}

Prachtig om mee te kijken naar jullie reis. En het is voor het eerst dat ik het zie: Sjef lijkt op Elvis!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan