Day 1: Ready for take off

Door Ellen en Daniëlle - 10-07-2015 09:22 *piep* *piep* *piep*, zegt de wekker om half vijf 's ochtends. Na nauwelijks geslapen hebben, moesten we dan toch echt opstaan. Na alle spullen nog één keer gecheckt te hebben stapte we om even over zes de trein in, op weg naar Schiphol.



Schiphol → Philidelphia

Eenmaal op Schiphol aangekomen moesten we eerst online inchecken en nog een half uur in de rij staan, omdat de incheckbalie nog niet open was. Eenmaal aangekomen bij onze gate (die nog ver lopen was) aangekomen was ik opzoek naar een grote Amerikaanse Boeing. Toen ik besefte dat we in een redelijk klein vliegtuig de Atlantische oceaan over moesten steken,brak het zweet me uit. De vlucht bleek achteraf gezien heel erg mee te vallen: grappig en aardig personeel, lekkere stoelen, het hele vliegtuig werd voorzien van een fleecedeken en een kussen, gratis oortjes, radioactiviteiten, en er werden onderweg drie films afgespeeld. Een lange rit maar met zeer weinig turbilentie. Toen we eenmaal boven Amerika vlogen, kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer beheersen en bleef ik maar uit het raam kijken naar de Madurodam beneden ons.



Philidelphia - Las Vegas

Na de succesvolle reis naar Philidelphia toe, waren de zenuwen voor deze vliegreis niet zo groot meer. Ook zaten we jn een iets groter vliegtuig. Maar toen de wielen recht onder mijn voeten enorm begon te kraken, en de stewardess zei dat het een oud vliegtuig was (omdat de radio -die ik graag aan wou hebben- niet was aangesloten). Overigens zouden we wifi hebben in het vliegtuig, maar dat was tegen betaling (6$ voor maar 30 minuten!). Het leek een hele bumpy ride te zijn, met hele 'drukke', dronken mensen aan boord, waar de sfeer niet beter op werd. Slapen in het vliegtuig lukte niet vanwege de enome kou en te harde stoelen. Na een lastige (veel turbulentie) daling zijn we safe geland op Las Vegas.



We hebben de tram moeten nemen naar Terminal 1 waar we onze koffers konden ophalen en overal werd reclame gemaakt voor shows. 'We zijn echt in Las Vegas!', aldus mijn gedachten, ook al drong het nog niet echt binnen. Eenmaal in het hotel stond ik bij de koffers te wachten terwijl mijn moeder ons in ging checken. Overal waar ik keek waren fruitautomaten en andere gokautomaten. Het was te veel om in één keer op te nemen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan