Day 2: Famous Vegas

Door Ellen en Daniëlle - 12-07-2015 15:13

Eindelijk in Amerika. Iets waar ik zo lang naar verlangde, en dan ook nog eens gelijk in het famous Las Vegas. Niet te geloven. Het besef kwam pas toen ik famous songs hoorde in ons hotel en ik overal fruitautomaten zag.



Welcome to Las Vegas

Na het ontbijt hebben we de hop on, hop off bus genomen naar de Strip. Uitgestapt bij Mandalay Bay om daar in de volle zon te wachten op de bus die ons naar het 'Welcome to Las Vegas' sign te brengen. Na een tijd wachten, besloten we om naar het bord te lopen, omdat het niet zo ver leek. Het bleek achteraf gezien een onverstandig plan: het was nog ruim 20 minuten lopen, de schaduw was verdwenen en we liepen dus in de volle zon. Bij het bord aangekomen stond er een enorme rij van ongeveer een half uur om een foto te maken onder het bord. We besloten langs de kant van de weg foto's te maken, met/van het bord.



Luxor

Toen de bus eindelijk was gearriveerd gingen rond 11 uur koffie drinken in het Luxor hotel. Het was een prachtig versierd hotel in de vorm van een piramide. Het hele hotel was in de Egyptische stijl. De wedding chapel in Luxor was prachtig.



Excalibur

Na Luxor zijn we met een tram hoog boven de strip naar hotel Excalibur gegaan. Het hotel had weinig decoratie en was voor de rest ook niet in de gewenste stijl ingericht. Wel is het het eerste hotel waarin ik een dolar in een fruitautomaat heb gestopt en meteen $16,50 heb gewonnen.



New York, New York

Na Excalibur zijn we naar hotel New York, New York gegaan. Er stonden veel bezienswaardigheden buiten (het vrijheidsbeeld, de Brooklyn bridge) maar aan de binnenkant ook nauwelijks decoratie in die style.



Paris

Vanaf New York, door het winkelcentrum naar Paris gelopen. Onduidelijk aangegeven waar je naar binnen kan, maar binnenin is het magnifiek! Prachtig ingericht en gedecoreerde stijl. Het hotel was heel overzichtelijk, maar de restaurants waren erg duur.



Flamingo

Opzoek naar een plek om redelijk goedkoop te lunchen kwamen we allemaal warm eten tegen, waar het te warm voor was. In het Flamingo hotel hebben we een heerlijke sandwich gegeten.



Zwembad

Terug in het hotel wouden we gaan zwemmen. Het zwembad lag op het dak van het hotel. Toen we daar aankwamen mochten we een half uur niet het zwembad in door kans op onweer.



Restaurant

In de Stratosphere Tower, de hoogste tower in Las Vegas, zit het restaurant waar we hebben gegeten. Je dineert daar dan terwijl je langzaam 360º ronddraait; met uitzicht over heel Las Vegas. Dan komen er ook nog skydivers naar beneden zweven, langs het raam. Eng gezicht, de eerste keer, maar naarmate je daar zit, wen je eraan. Voortreffelijk eten werd er geserveerd, en een breathtaking view, het was het geld zeker waard.



Vegas by night

Na nog even van het uitzicht genoten te hebben, hebben we de hop on, hop off bus weer gepakt, en zijn we naar de beroemde fonteinen gegaan. De fonteinen bewogen prachtig mee op de muziek. Het schitterend, breathtaking.. niet in woorden te omschrijven. De fonteinen met de lichtgevende Eiffeltoren op de achtergrond... Beautiful.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan