Denver

Door Bert ten Oever - A long time ago

Vandaag de laatste hele dag in de US. Na gisteravond gegeten te hebben bij een Mexicaan, met veel herrie (dicht langs de snelweg) en zware bassen van auto's die de parkeerplaats op kwamen.

Het eten was prima en weer veel te veel. Gelukkig hoefde we niet verste rijden naar de camping. 

Afgelopen nacht niet zo goed geslapen. Zou alles goed komen met het inleveren en daarvoor met het tanken? Afgetankt met benzine was niet zo'n probleem, maar hoe regel je het dat ook het gas kan worden aangevuld. We hadden maar weinig stations gezien waar dit kon. Sommige campings hadden wel zo'n gelegenheid, Maar Cherry Park had dat niet. We kregen van de baliemedewerker een overzicht met gasstations in town. Gelukkig was het dichtstbijzijnde maar een km of vijf van de camping. Dat ging uiteindelijk goed en we hebben daar ook de benzine maar bijgevuld. Daar gaat toch vlot voor 120 dollar in zo'n tank.

Bij Road Bear ging het ook allemaal heel snel. Alles was goed en zelfs het kapotte bord en glas werden niet in rekening gebracht. De Nederlandse medewerker nam alles weer in. Als we nog een keer gaan, dan zeker weer bij Road Bear.

In het hotel konden we nog niet inchecken, dus werd de bagage in een lege kamer gezet en konden wij met de shuttle naar het vliegtuig. We hebben even gekeken hoe het morgen snel kan en zijn na een kop koffie op Denver downtown aan gegaan met een bus. Het is maar ruim 20 mile, maar duurt wel een uur om r te komen. Daar is het wel goed geregeld. Je neemt een gratis shuffle, die niets anders doet dan de Mall op en neer rijden. Je stapt en en uit waar je wilt. Je hoeft nooit langer te wachten dan een minuut. 

Leuk om even gezien te hebben. We hebben verder het Denver Museum of Art bekeken. Veel te veel om het allemaal te bekijken. Wel bijzonder interessant.

Na de dezelfde weg weer terug te hebben gemaakt, dus via de luchthaven, zijn we bij Vinnie's wat gaan eten. Weer veel te veel, maar wel erg lekker.

Morgenochtend op tijd op. Om zeven uur staat de shuttle voor. Dan terug via Washington DC. We zijn benieuwd of het morgen Elspeet inde tijd.....

Zo komt er een eind aan drie fantastische weken in de States. Wat een geweldig land en wat is het er mooi. 

Reacties

Heike A long time ago

Goede thuisvlucht!

Margreet Langen A long time ago

Gave reis Bert en Vera en goede terugreis! Welkom weer in Nederland

Margreet Langen A long time ago

Gave reis Bert en Vera en goede terugreis! Welkom weer in Nederland

Geert en Hilly A long time ago

Goede vlucht! Het verslag is een waardevol document geworden. Groet.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!