Miami dag 1 en dag 2

Door K. Pak - 04-08-2015 01:17

Miami

De avond van het inleveren van de camper.
Eindelijk was het dan zover (voor Patrick), we gingen naar de baseballgame van de Marlins. Weer met de taxi die kant op en daar aangekomen was er al gezellige muziek buiten een grote fanshop en een drukte. Toen we het stadion inliepen mochten de selfiesticks niet mee naar binnen, dus deze mochten we gelukkig wel afgeven en na de wedstrijd weer ophalen. Het stadion was indrukwekkend! Erg groot en heeeeeeeeeeeeel veel eettentjes. Wij hebben hier verbijsterd rondgelopen.
we hebben lekker wat gegeten en zijn toen naar onze plek gegaan, wat vlakbij het veld was. Tussen elke inning was er elke keer vermaak. Zo heeft Patrick een t- shirt gevangen en werd er elke keer gedanst of iets vertoond op het grote scherm. Helaas verloren de Marlins, maar we hebben meer gezien dan vorig jaar bij de Mets.
Na de wedstrijd was het zover dat de groots aangekondigde Salt ’n Peppa een optreden voor het stadion zouden geven. Zij zijn bekend uit de jaren ’90. Maar ow wat waren zij slecht zeg. We hebben er wel om kunnen lachen.

Dag 1.
Vandaag lekker ontbeten en op weg naar de hop on hop off bus. Er waren 3 verschillende rondes en we hebben ze alle drie gedaan. Leuk om dan te horen hoe Miami een beetje is ontstaan en dat er veel is aangelegd en maar weinig natuurlijks aan is. Ook word er heeeeeeeeeeeeeeel veel Spaans gepraat en kan lang niet iedereen Engels. Dit komt doordat er veel Cubanen deze kant op zijn gekomen en er veel Mexicanen zijn.

Dag 2.
De laatste dag van de hop on hop off tour. We gingen iets later weg dan gepland, omdat we meer dan een half uur op ons ontbijt zaten te wachten, maar dat mocht de pret niet drukken. Weer heel de dag op pad geweest naar o.a. Ocean’s drive en Lincoln mall. Dit was erg gezellig en leuk om te zien.

Reacties

Sietske 04-08-2015 03:44 {{button-33347}}

Heerlijk! Kwam vandaag pas achter de foto s haha. Gaaf die met die dolfijnen! Geniet van de laatste dagen en kom veilig weer thuis xx

Leo en Lies 04-08-2015 20:10 {{button-33436}}

Leuk om het verslag weer te lezen.Geniet maar van de laatste dagen in Miami.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan