Welcome in Houston

Door MELB - A long time ago

 

Om 2 uur lokale tijd zijn we geland in Houston. In een heel lange rij bij immigration gestaan, maar wel heel hartelijk welkom geheten door de douane meneer. Van hem moest the boss naar voren komen om het paspoort te controleren. Papa loopt gelijk naar voren, maar hij bedoelde mama. Volgens hem is de vrouw the boss in huis, dus die man heeft punten gescoord bij mama. Daarna onze bagage weer opgehaald en weer in een lange rij gestaan voor weer een controle. Toen we uit die rij waren hebben we weer onze bagage ingecheckt en moesten weer door een controle. Alleen nu moesten onze schoenen ook uit dus er hing daar een heerlijke geur haha. We hadden een klein koffertje mee met onze latop en die werd er natuurlijk uitgepikt (nu had papa de laptop en IPad wel apart gehouden).  Er was gelukkig niks mis mee, maar ze moesten wel hard lachen om onze boterhamzakjes die we mee hadden genomen.

Nu nog even wachten tot onze vlucht naar Las Vegas, maar al wel 'heerlijk' Amerikaans gegeten. Pizza dus met een big coke.....

Het is bij jullie al twaalf uur in de nacht en hier in Houston vijf uur, dus daarom van deze post geen berichtje. We proberen iedere dag een berichtje te plaatsen, maar het kan dus ook voorkomen dat er meerdere berichtjes ineens opstaan.

Welterusten,

lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!