Las Vegas

Door MELB - 25-07-2015 07:10

Goedemorgen en voor ons goede avond,

We zijn al meer dan 24 uur op, maar zitten nu wel lekker in ons luxe appartement. Met een heerlijk bed en een tv. Er zit zelfs een strijkplank bij en hebben een walk in closet... En natuurlijk airco, want het is hier lekker warm. We zijn veilig geland in Las Vegas. De helft van de tijd in het vliegtuig hebben we geslapen en toen we aankwamen konden we zo de bagage ophalen en hoefden we niet in een rij te staan bij de douane, want ja het was een binnenlandse vlucht.

Toen zijn we een auto gaan uitkiezen, want we hebben de camper pas maandag. Papa had al gelijk een auto uitgekozen en wou al inladen, maar ja mama wou alles controleren..... Er zaten ook inderdaad deuken in en brams gordel kon niet vast. We hebben de auto toch genomen en alles aangegeven zodat ze ons niet de schuld kunnen geven. De gordel van Bram hebben Bram en ik met een goeie oplossing opgelost.

We gaan nu lekker douchen en naar bed want bij ons is het nu 10 uur 's avonds en we hebben de slaap nodig.

Foto's komen er zo snel mogelijk op!

Groetjes, 

Lara

Reacties

Joke Dermout Cramer 25-07-2015 22:27 {{button-32390}}

Hele fijne vakantie! Grappig dat mijn neef Remco( zoon van Leny) vandaag vertrokken is uit Las Vegas naar LA

MELB 27-07-2015 06:35 {{button-32534}}

Hoi Joke,
Leuk dat je ons ook volgt. Misschien hebben we Remco wel gezien......echt niet, wat een hoeveelheid mensen. Je kijkt je ogen hier uit, het ene hotel is nog groter en mooier dan het andere. Toch zijn wij blij dat we een appartement hebben en niet de massa van die grote hotels.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan