Effe wennen

Door MELB - 26-07-2015 02:10

Vanochtend waren we al om 6 uur, lokale tijd, van de partij. Beetje vroeg, maar toen was het nog niet warm. Het was namelijk pas 26 graden dus het was nog lekker fris. De temperatuur is namelijk tegen de 40 graden opgelopen dus airco in de auto is heel lekker. Ik weet dat het niet zo'n mooi weer is in Nederland dus heb ik tien graden naar jullie gestuurd, Sien Carmen Laura Ilke, haha ik hoop dat de post aankomt..

We hebben lekker Amerikaans gegeten, dus als ontbijt pancakes en worstjes enzo. Daarna zijn we nog over The Strip heengereden en naar het Las Vegas sign gegaan. Ook nog naar een super grote supermarkt geweest waar ze bijna alles groot verkopen. Het is daar heel anders, want je kunt gewoon met je boodschappen die je net hebt gekocht weer terug de winkel inlopen. Er staan wel bewakers maar die kijken alleen ofdat je een tasje eromheen hebt... We zijn er dan ook achter gekomen dat de Amerikanen iedereen lijken te vertrouwen. Net als op de vliegvelden, waar ze palen hebben met stopcontacten en USB-aansluitingen om je mobiel en tablet op te laden. Mensen laten in telefoon daar liggen en gaan een einde verderop zitten. Dat zul je waarschijnlijk in Nederland niet tegenkomen.

Aan het eind van de ochtend zijn we naar de Hoover Dam gereden. Het begon al lekker warm te worden.  Het was best apart om dat vanbinnen te zien en om te weten hoe dik het beton is. Gelukkig waaide het een beetje, maar ja het was een warm briesje dus het was nog super warm. Het was dan ook best wennen om een stukje te lopen in die warmte.

In de middag zijn we naar het hotel Circus Circus geweest. Daar hebben ze een hal wat aan het de buitenkant op een circustent lijkt, waar ze een soort van kermis hebben. Achtbanen en grijpmachines.  En natuurlijk hadden ze een casino en niet normaal groot!!

Nu even uitrusten en vanavond naar The Strip at night.

Trouwens alle verwachtingen die iedereen had zijn uitgekomen..... Hihi

Groetjes,

Lara

Reacties

Arnold en Gerdie 26-07-2015 22:34 {{button-32521}}

Hallo allemaal,

Super leuke reisverslagen. We kijken er iedere dag naar uit.
Geniet van deze verre vakantie in de USA
Papa en mama.

Carmen 27-07-2015 08:55 {{button-32543}}

Helaas is de 10 graden nog niet aangekomen in Nederland. Maar Amerika-Nederland zal wel drie weken verzendtijd nodig hebben, haha. Dan is het wel warm als jullie terug komen! ;)

Gertie 27-07-2015 10:35 {{button-32557}}

Als ik dit schrijf is het max 20 graden met wat regen.
Dus Lara stuur nog eens wat naar het juiste adres. Waterkering Cuijk.
Ps leuk verslag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan