27-07 Eerste overnachting in de RV

Door MELB - A long time ago

We hebben lekker uitgeslapen maar werden weer vroeg wakker door de warmte in het appartement. De airco maakt heel veel lawaai dus die laten we 's nachts uit.

Vanaf acht uur konden we road bear bellen voor de camper en werden voor elf uur op de lijst gezet. Dit was heel fijn, want we moesten nog iets van vijf uur rijden naar Lee Vining, waar we een camping gereserveerd hadden.

De koffers hadden we ingepakt en in de auto geladen, de auto zat dan dus ook bomvol. Papa en Bram hebben mama en mij afgezet met de koffers bij road bear, zodat papa en Bram de auto konden terugbrengen.

Toen we zaten te wachten zagen we een heleboel campers daar staan. Hele grote, maar ook kleinere.

Uiteindelijk hebben we een camper gekregen met twee slide outs, terwijl we een camper geboekt hadden met maar een slide out. Dus we hebben nu een grotere camper. Het rijdt echt als een bus, want hij maakt best veel lawaai. En hij heeft ook van die grote stoelen, maar nog net niet met stoelvering jammer genoeg...

Toen we eenmaal al de boodschappen hadden ingeladen die we hadden gehaald was de camper echt vol.  De camper neemt trouwens een paar parkeerplaatsen in beslag...

De landschappen die we onderweg tegenkwamen waren heel verschillend. Van woestijn, waar helemaal geen plantjes staan, tot aan bergen, waar het heel groen is. Het is heel mooi, want dit kom je denk ik niet tegen in Europa, waar gewoon gebieden zijn, waar niemand leeft.

We moesten de camping laten weten wanneer dat we aan zouden komen, dus wij proberen te bellen.... Steeds geen bereik, als je erover nadenkt is dat best raar.. Uiteindelijk de camping bereikt met de telefoon, zeggen ze dat ze niet op ons gaan wachten, terwijl we geserveerd hadden. Mama beetje in paniek, want het werd al donker... Hier is het al rond acht uur donker.

Uiteindelijk de dikke campingboeken erbij gepakt die in de camper lagen. We werden er niet veel wijzer uit, maar we wisten wel waar we zaten op de kaarten alleen der waren geen campings in de buurt. Dan maar naar het dichtstbijzijnde plaatsje, wel nog een uur rijden.. Het werd steeds kouder buiten en toen zagen we ineens een rv park. YES! We hebben hard gelachen, want je moest gewoon het geld wat je moest betalen voor de overnachting in een pot stoppen. Mensen hier vertrouwen echt iedereen, zo mooi.

Het was dus de eerste nacht en hebben gelijk een kampvuurtje gemaakt, lekker warm, want het was nog maar 15 graden. Dus van Las Vegas, waar je niet goed kon slapen door de warmte, naar een plaatsje, waar je het 's nachts super koud had. We hadden dan ook lange broeken aan.

We hebben lekker in het donker gegeten, sla en kip, lekker simpel..

Groetjes Lara

Reacties

pa uit mill A long time ago

Hartstikke goed van jou hoor Lara om ons zo uitgebreid op
de hoogte te houden!!
Ik weet niet wat of een slide out is maar wel dat het een knots van een bus moet zijn gelukkig maakt het ding veel
lawaai, dan vallen jullie ook niet in slaap!! Straks kan
pappa in cuyk makkelijk een klein buurtbusje gaan besturen
met stoelvering!!
groetjes
opa en oma mill
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!