28-07 Yosimite Park

Door MELB - A long time ago

Toen we in de ochtend naar het winkeltje gingen, van de eigenaars, vertelden hun dan ook dat het 's nachts 30 Fahrenheit was geweest, dus het had gevroren.... 30 graden Fahrenheit is ongeveer -1 graden Celsius, wij moesten ook even rekenen.. Ze verkopen hier helaas geen verse broodjes. Volgens mij kennen ze dat hier niet.., maar toch hebben we lekker ontbeten in het zonnetje, want het werd algauw warmer.

De eerste creditcard van ons is ook al geblokkeerd, eigenlijk twee... We wouden gaan tanken met de camper en toen werkte de creditcard niet. Gelukkig hadden we er nog een dus konden we wel afrekenen, maar wat een hoeveelheid brandstof die in de camper gaat, nondeju! Daarna gelijk ING gebeld en als het goed is doen ze het nu weer. 

Wij zijn doorgereden naar Yosimite Park, camping the upper pines. Voor die camping hebben we een paar maanden geleden met z'n allen voor de laptops gezeten om een plekje te bemachtigen. Het is hier super mooi. Kei hoge bomen, maar nog hogere bergen. Alleen er lopen hier wel beren rond, dus als we met een tentje waren, moest al het eten een bear locker. We zijn gelukkig geen beer tegengekomen, maar wel bijna...

Toen we gingen wandelen, kwam er een man naar ons toe. Mike, onze nieuwe buurman. Hij vertelden wat we perse moesten zien en vroeg waar we vandaan kwamen en alles. Later na het avondeten, kwam hij nog en vertelde van alles over San Diego, waar hij woonde. De Amerikanen willen van alles van je weten, maar vertellen je ook een heleboel. Wij vinden ze dan ook heel vriendelijk, maar soms is het wel even wennen.

Groetjes Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!