31-7 Monterey

Door MELB - A long time ago

Bij het ontbijt het brood van de organic store gegeten. Nou gelukkig hadden we een broodrooster, want dat brood was echt niet te eten!! Lekker rustig aan gedaan en toen naar de camping in Monterey gereden. Het werd steeds kouder en het begon steeds meer op Zeeland te lijken. De duinen, de zee en het strand.

Trouwens ik wil die 10 graden, die ik heb opgestuurd, weer terug! Want volgens mij zijn ze aangekomen of niet? Het is hier koud, maar wel super mooi, want het lijkt op Zeeland..

's Avonds van de camping naar het strand gelopen en het begon gewoon te miezeren!! Maar de zee maakte het weer goed, want we zagen zeehonden in de zee!! Echt zo grappig, die kopjes in de zee, die meedeinen met de golven.

Toen lekker gegeten bij een resort aan de overkant van de camping. En dat resort lijkt ook op Zeeland. Die huisje aan het strand, zo leuk! Alleen we spraken iemand en die zei dat het hier juist in december en in januari super mooi weer is. Dus dat wordt in de kerstvakantie naar Sanctuary Beach Resort! Wie gaat er mee?

 

Groetjes,

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!