4-8 The Middle of Nowhere

Door MELB - A long time ago

Lekker kunnen slapen, want het was vanochtend nog bewolkt toen we wakker werden. Het was dan dus ook niet super heet in de camper toen we wakker werden.

Toch maar vroeg weggereden, want we wouden op de camping Jumbo Rocks gaan staan. En die camping kun je niet reserveren dus we wouden daar vroeg zijn om een plekje te bemachtigen..

En ja hoor, we waren de eerste, maar dat kwam niet doordat we op tijd waren, maar meer omdat het best wel warm was geworden.... Toch zijn we daar gaan staan met de generator aan. Maar na ongeveer een uurtje was het nog steeds super heet in de camper en buiten was het ook niet uit te houden. En der zaten van die stomme bromvliegen! Bahbah!!

Dus toen hebben we maar besloten om door te rijden naar de camping van morgen alleen onderweg kwamen we erachter dat we niet precies het goede adres hadden ingevoerd, dus het was nog veel verder rijden... En ondertussen had de thermometer ons record bereikt (118 graden!!!) dus iets van 47 graden Celsius.... 

Uiteindelijk hebben een camping gevonden. Wel midden in de middel of nowhere.. Maar goed, ze hebben wel een zwembad dus we hebben heel even kunnen afkoelen en ze hebben ook best luxe douches. Alleen het is gewoon super warm! 

We hopen vannacht een beetje te kunnen slapen, want de airco heeft het ook moeilijk met dit weer dus we zullen zien..

 

Groetjes,

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!