5-8 Scottsdale

Door MELB - A long time ago

Op zich goed geslapen, we hebben het zelfs koud gehad....

Rustig ontbeten en toen naar Scottsdale gereden, bij Phoenix. Papa wou daar gaan schieten, bij een schietclub. Dus Bram en papa hebben daar geschoten. In Amerika doen ze daar niet moeilijk over of dat je al een keer geschoten hebt ofzo. Je kunt gewoon gelijk beginnen nadat je je naam en dat soort dingen hebt ingevuld.

Daarna lekker gegeten in een soort van bar. Het zag er eerst gesloten uit, maar toen we binnenkwamen was het nog best druk. Het zag der gesloten uit omdat het weer eens iets van 43 graden Celsius was! De eigenaar vertelde dat dat normaal was in deze tijd van het jaar. Nou ik zou het niet kunnen uithouden ieder jaar, want er staat geen wolkje aan de lucht, de schaduw is zelfs warm en de wind is net een föhn!

Daarna weer verder gereden in ons 'busje'... Super heet, maar ja het is niet anders. De airco van de auto is net niet genoeg om de hele camper te verkoelen.

We zijn door een stadje heengereden (Cave Creek) wat helemaal ingericht was als Western. Dus als zo'n stadje die je in films ziet, dat in de woestijn afspeelde.

Daarna rond een uur of vijf aangekomen op de camping, met weer een zwembad. Zo lekker, even afkoelen, alleen je bent zo weer droog met de föhn als wind...

Hopelijk doet de airco z'n werk en koelt het hier een beetje af, maar ik denk het niet jammer genoeg..

 

Groetjes,

Lara

Reacties

gertie A long time ago

1-8 Malibu zie daar mijn reactie


Jullie passen ook echt in onze staat... ha ha

Leuken dingen doen jullie daar zeg... geweldig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!