9-8 The Upper Antelope Canyon

Door MELB - 12-08-2015 02:42

Vandaag ook weer vroeg opgestaan om een tocht met een soort van jeep te maken. Maar nu hadden we geen last van treinen, maar van honden die de hele nacht liggen te janken. Waarschijnlijk reageren die op de soort van 'leeuwen' die in de bergen leven.

Een heleboel mooie foto's gemaakt bij de stops. De weg was wel heel erg bobbelig, maar het zonnetje maakte weer alles goed! Het was gelukkig een beetje beter weer dan gister.

Daarna in het begin van de middag naar Horseshoe Bend gegaan. Kom je daar aan, staat er politie, die bonnen staan uit de delen aan de auto's die langs de weg staan. Mama dus vragen waar we wel mogen parkeren. Wij dus naar de 'echte' parkeerplaats, is daar nog super veel plek, haha.

Eerst moesten we een bergje oplopen en ik dacht dus dat we er al waren, maar ja ik kon niks herkennen als een hoefijzer... Moesten we helemaal naar beneden, naar beneden is niet zo erg, maar naar boven terug...

Toen we beneden kwamen, zag ik pas wat de naam betekent. Het was echt super mooi en heel diep... Gelukkig stond er een windje dus was het naar boven lopen niet zo erg met de warmte.

Aangekomen op de camping, hebben we een best grote plek en de temperatuur was ook aangenaam geworden. Dus lekker buiten gegeten.

 

Groetjes,

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan