Dag 2 San Francisco

Door Ruud en Ineke Vancouver / Calgary 2018 auto reis - A long time ago Gisteren gebeld met Cruise Amerika om afspraak te maken wanneer we opgehaald worden. Dat wordt 9 uur dus lekker bijtijds weg. Daarna met hop op of hop of een mooie Tour door San Francisco we hebben veel gezien. Met de bus over de Golden Gate Bridge was mooi. Lekker wat gedronken op Union Square. Daarna naar Fisherman Warf, daar lekker krab gegeten, natasja hield het veilig bij kip. Maar het was goed te doen zegmaar gewoon lekker. Daarna om half 6 op de boot naar Alcatraz, dit was er indrukwekkend. Daarna een audiotour gevolgd in het Nederlands, dit was goed geregeld. Stond er van te kijken dat niet de gevaarlijkste criminelen er zaten maar degene die al vaker waren ontsnapt. Om 9 uur op de kade en snel naar bed. Conclusie 2 dagen in San Francisco is echt veel te kort. Stond nog een hoop op ons lijstje, maar dat is wel een goed excuus om er nog eens heen te gaan. Dit was het voor vandaag of eigelijk gisteren.

Reacties

Ma van Leeuwen A long time ago

Fijn dat jullie genieten. Natasja je hebt gelijk hou het maar veilig bij kip maar je hebt toch wel een héél klein stukje krab geprobeerd van het bord van je medereizigers? Want dan kan je er over meepraten.
Groetjes pa en ma

Groetjes vanuit De Hoef A long time ago

Jullie hebben de tijd goed benut en al bekende plekken bezocht. Via de sites kijken we mee en hebben zo een goede indruk.
Ben benieuwd hoe het met camper verder gaat.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!