Dag 7 Las Vegas

Door Ruud en Ineke Vancouver / Calgary 2018 auto reis - 23-07-2015 22:18 Vandaag een hele dag in las vegas, daarom eerst goed ontbeten. De heren hadden steak als ontbijt en de dames pancakes. Na het lekkere ontbijt naar het cobra museum. Vanuit daar naar een outlet, daar aardig wat inkopen gedaan. Terug de strip op en natuurlijk een foto gemaakt van het welkom bord. De strip uitgereden met RV. Vanaf circus circus de strip gelopen naar de piramide. Dat was een flinke wandeling, met de taxi terug naar het hotel. Daar nog een gokje gewaagd aan de Blackjack tafel en wel 3 dollar gewonnen.

Reacties

Ma van Leeuwen 24-07-2015 17:54 {{button-32236}}

Mochten Nino en Natasja ook blackjacken of moet je daar ook 21 voor zijn? Je schrijft wel dat je 3 dollar gewonnen had maar hoeveel had je al eerder ingelegd???Jullie hebben je ogen zeker wel de kost gegeven in het Cobra museum?
Hoe moet dat met al jullie inkopen die je daar doet zoals de onderbroeken van Nino en de spullen die jullie kopen in de outlet of moet je daar een extra koffer voor kopen, kan dan alles terug nog wel in de Toyota of moet p dan 2x rijden?
Geniet maar fijn met z'n viertjes de groetjes van pa en ma uit De Vloot.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan