Even voorstellen

Door T. Geldof - A long time ago

Natuurlijk willen alle lezers weten wie dit blogje om precies gaan maken. Dus: voordat we vertrekken, de leden van het reisgezelschap op een rijtje.

Theo 'de Vakantieman' Geldof

Als hoofdsponsor van deze reis voelde Theo zich heel verantwoordelijk voor het welslagen ervan. Daarom heeft hij de afgelopen maanden deze reis tot in de kleinste details voorbereid. Eigenlijk kan er niks meer fout gaan. Gebeurt dat toch, dan weten we bij wie we moeten zijn.

Marlienke 'I have it cold' Braam

De vorige keer dat ze de oceaan overstak, toen naar New York, had ze eigenlijk helemaal geen zin. Lange vlucht, dikke voeten en een hittegolf: kan je beter in je eigen landje blijven. Maar ook deze keer moet Marlienke weer mee van de Vakantieman. Met haar staart tussen de benen stapt ze straks het vliegtuig weer in...

Sybren 'Vijfde Wiel' Geldof

Heeft'ie eindelijk vakantie, moet hij met twee stellen op stap. Sybren heeft zijn reisgenoten dan ook doen beloven dat ze van elkaar afblijven als hij zich binnen een straal van 30 meter van hen bevindt. Dat heeft hij goed bekeken; de kampeerplekken zijn groot, maar ook weer niet zó groot...

Britt 'The Rookie' van Teijlingen

Britt is nog nooit in de Verenigde Staten geweest. Sterker nog, ze heeft het Europese continent nooit verlaten. Haar kennis van de V.S. heeft ze dan ook vooral van TV, en dat is te merken. Mooie natuur? Hoge bergen? Geisers in Yellowstone? Allemaal niet belangrijk. Haar reis is alleen geslaagd als ze een Walmart heeft bezocht.

Tjebbe 'Tweener' Geldof

Tjebbe zit overal tussenin. Zijn vriendin moet aandacht, zijn broertje heeft vermaak nodig, zijn moeder wil graag een vertaler hebben en de Vakantieman wenst zo nu en dan wijze raad van de oudste van de gebroeders Geldof. Tjebbe doet het allemaal met plezier, maar of hij straks een accurate beschrijving van de Rocky Mountains kan geven valt nog te bezien...

Reacties

Lidy A long time ago

Hoi
Soms is de voorpret bijna net zo leuk als het echte leven.
Wij wensen jullie veel plezier
Wij genieten nog steeds in het echt. Wel iets dichter bij huis vlak bij Bar le Duc in de Chamoagne. Lekker heet en veel zwemmen, vrij kamperen en soms leuke kontakten.

Ben benieuwd naar jullie verhalen

Liefs en groet
Willem en lidy

Herman en Akkie A long time ago

Lieve allebei en 2,
Lekker spannend wat je allemaal kunt doen en zien onderweg. Goede brede wegen, prachtige natuur en natuurlijk de diners en burger-shops en malls niet te vermijden.
Have a very safe 'n fun trip! We volgen jullie hier.
Liefs van ons,
Take care.

Ak&Herman

Ak&Herman A long time ago

Sorry, moet natuurlijk "3" zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!