Monterey

Door H. Wibbens - A long time ago

De laatste dag , donderdag met de cable car door sfo gegaan , het was prachtig weer, en was even in de rij staan maar meer dan de moeite waard, 's middags ging het het pas echt gebeuren, fietsen gehuurd en met de fiets langs de kust en dan ... De Golden Gate Bridge over gefietst , inclusief de " mandatory High Five" , echt geweldig, pa moest het wel afleggen berg op tegen de rest van de familie.....,  met de Ferry terug , ' s avonds gegeten bij ons vaste restaurant " Sam 's" 

de volgende ochtend de auto opgehaald , samen met Jerke, gevraagd of we nog een grotere beschikbaar was...... Dat is gelukt en nu rijden we in een " infinity" rond, maar even googelen........

vanuit sfo op weg naar monterey, over de highway 1, echt mooi, mooie kustweg met prachtige stranden, boodschappen gedaan bij een supermarkt , koelbox gekocht met ijs en hup naar een van de State beaches , picknicken en de zee in, enorm hoge golven waar de boys zich super in vermaakt hebben, uiteindelijk nu in monterey, waar zo weer vertrekken richting San Simeon, Californië is TOP ! 

Reacties

Jeannet A long time ago

Leuk om te lezen, heel veel plezier en lekker genieten.

Paul A long time ago

Klinkt top wat jullie meemaken, wij hebben onze eerste dag gehad, lekker wennen 40 graden, tot in Bruce.

mam A long time ago

Prachtig, wat een mooie reis,iedere dag een hoogtepunt!
hier is de rust weergekeerd na een onrustige zaterdag. hier gelukkig geen schade Gisteren gefietst met Miny en Andre en heerlijk geluncht bij de watermolen Mees ligt nu lekker te slapen in haar mand, het regent nu, dus in de tuin scharrelen is er niet bij We kijken uit naar jullie volgend reisverslag Liefs mam.groet Tjaart, poot Mees.

Tjaart A long time ago

jullie foto,s bekeken. prachtig!
Is de auto groot genoeg?? Verder mooie dagen toegewenst.
Groet Tjaart
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!