Ophalen camper en op naar Sedona

Door Charel Wolvekamp - A long time ago

 Dag 2, begonnen om ongeveer 5 uur s morgens locale tijd hier. Terwijl het bij jullie dan 14 uur is. Is ff wennen. Onderweg natuurlijk veel vragen gehad van : where do you come from, en wij vertellen dan Holland, waarna ze gelijk zeggen Oooow Amsterdam. In het Red Roof Inn hotel voelen we ons dan ook helemaal thuis. Naam doet toch een beetje denken aan the red light district in Amsterdam......hahahaha. Vanmorgen een ontbijtje genoten in iets van Bakkery s, waarbij ik vrijwillig mijn croissant voor de helft weg gaf aan ons Nino. Hij was zo rijkelijk belegd met ham en gebakken ei.....wel lekker hoor! We gaan zo uit checken hierzo en richting onze "woonwagen".... Ben benieuwd

Nou we hebben onze camper hoor, ofwel motorhome ofwel voor mij gewoon onze woonwagen.....eerst ff volgeladen met eten uit de Walmarkt, behalve bier en rosé......daar we onze kids bij hadden en deze niet over een Amerikaans legitimatiebewijs beschikten moesten we die achterlaten. Natuurlijk hebben we dat later goedgemaakt, daar leer je snel van. Dan Char maar alleen door de kassa, is tie trouwens gewend he thuis.....we werden vooraf verblijd met een uur lang video intsructies over ons motorhome waarna we op pad gingen. Rustig aan doen was het motto, maar Char hield zij liever aan zijn eigen motto " gas op die lollig". Nee nee, niet te hard op de snelweg, maar die wagen trekt zo hard op.....hahaha. Onderweg werd het steeds rustiger en mooier......Na een uurtje rijden doken de rode rotsformaties en bergen op. De een nog mooier dan de ander. We bleken ook in het Coco Nino forest district te rijden, dus dat was extra leutig natuurlijk. We stopten bij een of andere bezienswaardigheid die al om 16 uur gesloten was. We stonden daar dus met zijn vijven. Dat vond ik natuurlijk te gek, heerlijk rustig alsof er verders niemand is daarzo. Bijna donker reden we de camper op zijn plekkie op de camping rancho sedona airv park. Schitterend hier, keurig aangelegde plekken met alle juiste aansluitingen. S avonds nog lekker gegeten bij wat hippies, waarbij de serveerster bijna huilen moest omdat ze mijn werken met paarden zo fantastisch and amazing vond. Ze ging zelfs even door haar knieën om een buiging te maken. Sedona is een heel rijke omgeving voor spirituele, het zou bepaalde positieve krachten geven, activiteiten. Daarom was zij zo geroerd volgens de mannen......nu aant ontbijt en wordt weer vervolgd.....xx San

 

 

Reacties

Aggie A long time ago

Geweldig verhaal weer! Kijk nu al uit naar de volgende. Kan je ook n fotootje toevoegen? Ben namelijk wel erg benieuwd hoe jullie woonwagen XXL eruit ziet... Groetjes aan iedereen!

Aggie A long time ago

snel vervolg... Foto gevonden ;)

Oma en Opa A long time ago

Wel rustig aan he.

Maaoke A long time ago

Jullie zijn zo te lezen al helemaal in de vakantie stemming 😉 geniet er van!!! Xx

Carla A long time ago

Lekker genieten van deze super vakantie!!xxx

Ingrid A long time ago

Wat leuk dat wij ook mee mogen genieten. Klinkt allemaal supergaaf en spannend. Fijn dat jullie fijn zijn aangekomen en nu lekker kunnen gaan genieten. Veel liefs vanuit Vosmaer.

irene A long time ago

Leuk om de belevenissen weer te lezen. En herkenbaar hoe Amerikaanse mensen reageren op jouw mooie werk. Take it as a compliment, want deze mensen menen het wel, ook al ziet het er voor ons soms wat overdreven uit... Wij zijn en blijven tenslotte die koele hollanders!! Ik kijk uit naar de mooie natuurfoto's!! En veel groetjes aan de familieleden.. Lekker genieten!!!!

olga&bob A long time ago

Wat waren jullie vroeg op.Moest dat? Voorzichtig aan hoor met die bus.Kan me herinneren dat er een dode hoek was.Vond het maar een groot ding.Was even wennen.Kijk uit naar het volgende verslag.Groetjes.

Monica A long time ago

Wat leuk om jullie zo te volgen !!! Op naar het volgende verslag ! Veul plezierkes nog verder !! Gr. Mo
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!