Van de Grand Canyon naar Monument Valley

Door Charel Wolvekamp - 23-07-2015 18:03

Dag 4Na een bezoek aan het hoogste punt om de Grand canyon vanaf een ander punt te bekijken zijn we weer onderweg. Vandaag een tourtje naar Monument Valley. Nick spotte dit keer a dear....rijdend door het national grand canyon state park.

Onderweg duurde het weer even voordat we een grote supermarkt tegen kwamen. Soms liggen die dingen weet ik hoeveel km uit elkaar. We hadden een hele boodschappenlijst gemaakt. We mochten natuurlijk de wattenstaafjes, flink veel water, nagelknippertje, hoeslaken voor ons bed, enz.....Char en ik liggen nl. op een anti incontinentiematras en wanneer de laken daarvan af schuift lig je op dat plastic, isnielekker.....wel, in Tubah vonden we een supermarkt. Gelukkig, want verder in het indianenreservaat is er weinig. Wij gescheiden de supermarkt in, want als je Madelief bij je hebt krijg je geen alchohol mee. Nou, laat ik jullie wel vertellen dat er hier helemaal geen bier of wat dan ook aan alcoholica wordt verkocht. It's illegal mam. O my God, hoe redden we dat 2 dagen.....hahahaha. Op de camping in The Monument Valley hebben we het laatste restje opgedronken. Ik heb de mannen het wel ff in n beker laten gieten ipv uit zo een opzichtig blikje te drinken. Stel je voor dat de Ranger langs zou komen.......

WiFi was op deze camping in het begin niet mogelijk. Rookpluimen uitzenden konden we wel met het middeltje uit de supermarkt wat we mee hadden genomen om de BBQ aan te steken.

We staan hier op de camping tussen van die rode bergen, ook weer schitterend, wel lopen we dat rode zand door heel onze woonwagen heen en een stofzuiger hebben we nie.....en om nou Jootje over te laten komen.....😜

 

We gaan zo naar het visitors centre om te kijken of ik nu eindelijk indiaantje mag spelen op een mustang,

 

Enne, we vinden het superleuk steeds jullie reacties te ontvangen en te lezen dat je er zo een beetje bij bent, wie weet, volgende x met een hele optocht woonwagentjes??

Reacties

Maaike 23-07-2015 18:13 {{button-32097}}

I'm in! 😉 leuk jullie verslagjes te lezen! Is toch weer even iets anders dan eieren bakken voor ambtenaren 😉. Genietse nog ondanks het gebrek aan alcoholische versnaperingen 💋

albert 23-07-2015 18:20 {{button-32098}}

Hoe moet dat zonder bier. Is ër niet ergens iets illegaal te scoren?

Lineke de Vries 23-07-2015 19:28 {{button-32108}}

Op televisie zie ik soms van die illegale stokers voorbij komen. (Kijkt Albert graag naar) Misschien kunnen jullie daar wat scoren.😜 Leuk om jullie belevenissen te volgen zo 's avonds direct na het eten. Tot morgen.

Oma en Opa 23-07-2015 21:09 {{button-32125}}

Dat wordt cola drinken,hebben ze daar toch wel genoeg van.
Val maar niet van de mustang
San.Groetjes

irene 24-07-2015 11:53 {{button-32195}}

Ik hoop dat jullie de mustang hebben gevonden! Misschien wil Charel ook wel een rondje. Mooie foto's van de omgeving. Ik zie al weer uit naar jullie volgende verhaaltje!!!

Ingrid 24-07-2015 17:45 {{button-32235}}

Hèhè Maaike. Eieren bakken voor ambtenaren is heel nuttig. San en kornuiten. Het klinkt allemaal super. Wat zou nou de reden zijn dat jij en Char een incontinentie matras hebben gekregen? :-) hilarisch. Groetjes aan jullie allen.

Jootje 31-07-2015 21:05 {{button-33027}}

Wie weet.....✈️.......😋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan