17 augustus - Las Vegas

Door Harmen en Bernadien - A long time ago

We arrived @ Vegas! Wat een drukte, licht en warmte..

Vandaag een lange dag gehad. Vanmorgen om 05.30 uur de wekker om op tijd naar Schiphol te gaan. We zagen onderweg al via internet dat onze vlucht 35 minuten vertraging had. Lekker rustig aan gedaan ondanks de drukte op de weg.

De vertraging liep op tot een uur dus we zaten om 12.00 uur in de lucht. We zijn 15.00 uur (22.00 uur NL) geland in Houston. Door de douane en immigration ging lekker vlot. Had net als de vorige keer iets niet ingevuld op het formulier dus werd weer op de vingers getikt. Next time moet ik het wel goed invullen... Yeah right.. W'll see of er een next time komt.. Na immigration snel de koffers afgehaald en door gezet op de volgende vlucht, wederom door de douane. Snel even wat gegeten bij Wendy's.. Gelijk ons eerste fast food momentje! 

Onze vlucht naar Las Vegas ging om 18.00 uur (01.00 uur NL). We landen om 19.00 uur in Las Vegas (04.00 uur NL, hebben nu 9 uur tijdsverschil). Snel koffers afgehaald en naar de shuttlebus naar het Car Centre om onze huurauto op te halen. Een mooie Nissan!

Wat een aparte warmte hier in Las Vegas.. Het lijkt net of er iemand met een föhn in je gezicht staat te blazen.. 

Toen op naar ons hotel, Flamingo. Het was inmiddels al donker dus een mooi gezicht bij aankomst op de Strip. Inchecken duurde even maar na een uurtje toch op de kamer. Toen nog even twee uurtjes de strip opgegaan. Wat een licht, drukte en warmte om s'avonds 22.00 uur. We waren allebei op dus ook besloten om op tijd naar bed te gaan na een lange dag! We komen nog terug naar Vegas op onze doorreis van Zion naar Death Valley en zullen dan Vegas bij daglicht bewonderen!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan