21 augustus - Moab

Door Harmen en Bernadien - 22-08-2015 03:49

We zijn gearriveerd in Moab voor twee dagen! Morgen een "rustdag" en geen reisdag.

De reis hier na toe was prachtig, we hebben veel bergen opgereden en zijn ze ook weer afgedaald! 

Vandaag hebben we een omweg gemaakt via Gooseneck State Park en Natural Bridges. Gooseneck is ongeveer het zelfde als Horseshoe Bend. Gooseneck is een uitkijkpunt over een aantal bochten in de San Juan River. De bochten worden vergeleken met een ganzennek, vandaar de naam Gooseneck. Alleen vonden wij Horseshoe Bend mooier!

Onderweg naar Natural Bridges zijn wij via een bijzondere bergrit heengereden.. De weg was deels geasfalteerd en ik (Bernadien reed) was blij dat we geen tegenliggers zijn tegengekomen. De hele heenreis was het rustig op de weg.. Sommige stukken zagen we zeker een half uur niemand rijden!

Natural Bridges is een van de oudste monumenten van de VS. Hier zie je natuurlijke bruggen die door zijtakken van de Colorado rivier zijn gevormd. Na alles wat we al hebben gezien vonden we dit niet echt spectaculair! We zijn al een beetje verwend ☺️. Er zijn drie bruggen te bewonderen, de eerste twee hebben we gezien, namelijk de Sipapu Bridge en de Kachina Bridge.

Na 4,5 uur zijn we aangekomen in Moab, een gezellig plaatsje met veel winkeltjes en restaurants, dit hebben we nog niet eerder gehad. 

We waren om 14.00 uur bij het hotel. We mochten eerder inchecken en hebben vanmiddag heerlijk in de hete zon aan het zwembad gelegen. 

S'avonds zijn we gezellig het stadje ingegaan en hebben heerlijk een hapje gegeten bij Spoke! We hebben zelfs spruitjes gegeten.. 😀 Heerlijk!!

Morgen staat Arches en Canyonlands op het programma, het ligt hier niet ver vandaan dus we kunnen morgen rustig aan doen.

Reacties

mam 22-08-2015 12:47 {{button-34651}}

Zo te lezen pak ik elke morgen de tablet om te zien wat jullie gezien hebben,genieten hoor! Mooie foto's, liefs mam

Gerald en Geke 22-08-2015 13:33 {{button-34654}}

Even bijgelezen! Prachtig! Genieten! Liefs

Theo van Gijssel 22-08-2015 19:59 {{button-34662}}

Wat leuk om een beetje mee te genieten van jullie reis!!!

Ik hoop dat er nog vele mooie dagen zullen volgen.
Maar aan de foto's te zien, zal de rest van de reis ook wel goed komen

Have fun !
Greets Theo

gerrald en marielle 22-08-2015 21:58 {{button-34665}}

Super om jullie verhalen te lezen. En wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de spruitjes! Prachtige foto's. Zal ongetwijfeld een mooi fotoboek worden, kunnen wij ook nog even met jullie nagenieten.
Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan