Boston

Door Kees en Manja Kole - 31-07-2015 13:03

Zaterdag 25 juli

Vliegen vanuit Brussel naar Reykjavik en vanuit daar door naar Boston.

Landen Logan Airport, door de douane (duurt lang), bagage ophalen, auto ophalen en naar Midtown hotel rijden. 


Zondag 26 juli

Vroeg wakker natuurlijk. Om 8 uur klaar en ontbijten bij Thornton's een eindje verderop in de straat. Daar na de Old Town Trolley Tour langs de Boston bezienswaardigheden. Eruit bij de haven voor een Boston Harbour Cruise. Op het water goede plek voor skyline foto's.

Vanuit de haven naar Faneuil Hal en Quincy Market. Gezellig, veel mensen, eten en drinken en straatartiesten.

Terug de trolley in door naar Public Garden, doorgelopen langs de zwanenboten en uit het park voor Cheers, de trolley weer in. Door naar onze eindbestemming. Wat gedronken en heerlijke cheesecake gegeten bij de Cheesecake Factory.


Maandag 27 juli.

Ontbijten wederom bij Thornton's. Daarna de kerk en de fonteinen tegenover het hotel bekeken. Doorgelopen naar Prudential Tower, je kunt daar naar de Skywalk Observatory, op de 50e verdieping voor een schitterend uitzicht over Boston. Dit was echt heel leuk en je kon veel dingen herkennen. Er was ook een kleine tentoonstelling over de eerste immigranten. Daarna door de stad gaan lopen langs een aantal gebouwen en naar de public gardens met de zwanenbootjes. Hessel wilde hier heel graag in, dus hebben we dat gedaan. Daarna doorgelopen naar de Boston Common, ook een park. We hebben muffins en drinken gekocht bij de Dunkin Donuts en opgegeten in het park. Daarna weer teruggelopen  naar het hotel. Nadat we ons hadden opgefrist, lopen richting Fenway Park voor de de honkbalwedstrijd, de Boston Red Sox tegen de Chicago White Sox. Na een kwartier lopen waren we er en met ons nog vele anderen. Een gezellige sfeer, veel fans, leuk. We moesten wachten voordat we de poortjes door mochten om de straat met entertainment en eettentjes in te komen. Toen ging het helaas regenen, maar met de poncho's aan werden we niet nat en het was gelukkig maar een kort buitje. Toen we door de poortjes mochten zijn we naar winkel gegaan waar alle Red Sox souveniers en kleding te koop is. De jongen allebei een shirtje, Hessel een honkbalbal en een handschoen en Jelmer een mok en een vlag. Daarna het stadion in op zoek naar onze plekken op de Grandstand. We hadden plekken helemaal boven in, dus niet superdicht bij het veld, maar wel overdekt.  Superleuke sfeer en geweldig om er bij te zijn. De wedstrijd begint om 19:10 uur en we juichen heel hard voor de Red Sox. Het gaat redelijk gelijk op, en na twee en half uur zijn er zes van de tien innings gespeeld. Omdat het al kwart voor tien is, en de jongens behoorlijk moe, gaan we naar het hotel. Op de kamer zetten we de tv aan en zien nog net de laatste inning en helaas verliezen de Red Sox met 8-10. Jammer maar wat leuk om hier bij te zijn! Morgen naar Cape Cod.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie