White Mountains, NH

Door Kees en Manja Kole - A long time ago

Maandag 3 augustus t/m donderdag 6 augustus.

De reis van Cape Ann naar de White Mountains gaat langs Merrimack Outlet, waar we een paar uur heerlijk shoppen (die extra koffer is nu wel nodig). Aan het einde van de dag zijn we bij onze cottage in North Woodstock. Wel fijn om na een ruime week van hotels, een eigen huisje te hebben. De jongens gaan nog lekker zwemmen in het zwembadje wat bij de huisjes hoort en daarna lekker barbecuen.

Dinsdag gaan we naar Flume Gorge in het Franconia Notch State Park. Via een houten boardwalk en vele trappetjes maken we een mooie wandeling door de gorge. 

Woensdag met de Cog Railway de Mount Washington op. Een hele leuke belevenis, zeker voor de kinderen. Helaas is het bewolkt, mistig, winderig en koud op de top en hebben we geen uitzicht. Beneden is het weer prima en op de weg naar huis stoppen we nog bij the Basin en de plek waar je voorheen 'the old man of the mountain' (een rotsformatie) kon zien.

Donderdag een dagje in de staat Vermont voor een rondleiding in de Ben&Jerry ijsfabriek. Erg leuk en lekker! Vooral de flavour graveyard is erg grappig. Daarna rijden we een stukje terug naar Montpelier waar we de Morse Farm Maple Sugarworks bezoeken. Je kunt hier uitleg vinden over het maken van maple syrup, langs de maple bomen lopen, de verschillende soorten syrup proeven (en kopen!). We hebben ook nog zelf blueberries geplukt.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!