eindelijk weer wifi

Door Marcel en Saskia - A long time ago

 

 

Eindelijk weer een camping met goed functionerende wifi. Gisteren en eergisteren op campings gestaan zonder WiFi. gisteren zelfs op een soort van natuur camping zonder elektra. Nu was dat nog niet zo erg, zelfs niet voor een " stadsmeisje" zoals ik, maar echt letterlijk tussen een doorgaande megagrote highway en een spoorweg waar min. ieder uur ook s nachts een tig wagons tellende toeterende goederentrein langsdenderde in staan, was echt geen pretje. Bij de prijs van zo n 20 euro was echter wel de toegang tot de hotpools  van crazy kreek inbegrepen. maakte weer een beetje goed. Vandaag twee zwarte beren gezien een vrouwtje met haar jonkie. het vrouwtje liep mank, maar we hoorden van de park ranger dat dit al ongeveer twee jaar het geval was. verder prachtige wandeling gedaan op Mount Revelstoke met adembenemende vergezichten. Vanochtend ook nog watervallen bezocht. Van de geplande uitjes naar de Othello tunnels in Hope en de wine Centre in Penticton is in het eerste geval niets terecht gekomen omdat wij domweg een afslag misten en in het tweede geval bleek de wijn hier belachelijk duur (vanaf 20euro de fles!) Nu op een heerlijk camping met vandaag 28 graden nog ff genieten want her schijnt een stuk kouder te worden !

 

 

Reacties

Alex A long time ago

Hallo marcel en saskia, wat een mooie natuur overweldigend moet dat zijn als je er zo op je gemak door heen rijd. Ben je al gewend aan het rijden in je motorhome en slaapt het een beetje . Zo te lezen vermaken jullie je uitstekend ga zo door en blijf genieten.
Vele groeten Alex

Pa & Ma Westhof A long time ago

Jullie zagen 2 beren, maar wij NIET. Zo geschrokken v.d. beren, de fotomaakster kreeg zeker de bibberatie!
Maar alle gekheid op 'n stokkie een schitterende fotogenieke natuur daar. Verder veel plezier, we genieten mee, door de foto's! Gr. P&M

Daisy en Jeroen! A long time ago

God wat spannend allemaal! We plannen in gedachten al een bijpraat avondje met wijn en toastjes! 😘😘😘

Hanneke A long time ago

Wauw....vooral de 'ontmoeting' met die beren zou ik dus een fantastische belevenis vinden!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!