sneeuw!!

Door Marcel en Saskia - 15-09-2015 20:28 Vanochtend wakker geworden in de sneeuw. Was wel wat aan het dooien al maar toch zo'n 3 cm. Heerlijk weer nu vrijwel onbewolkt. Zonnetje wel koud maar gelukkig hebben wij warme kleding bij ons. Gisternacht op een prachtige maar bijna geheel verlaten natuur camping gestaan middenin glacier park. In de kou want we kwamen er later pas achter dat onze camper verwarming op gas werkt)-: (we hadden geen elektra en dus geen verwarming dachten we...weer wat geleerd) s nachts met gevaar voor eigen leven naar het toilet (-; pikkedonker en een of ander beest dat vluchtte voor t licht van mijn zaklamp. Hele ervaring! Daarna emerald lake bezocht spiegelglad wat groenig blauw water met de bergen erin gespiegeld adembenemend!en een van de hoogste watervallen van Canada gezien. Takakkaw falls. 254 mtr naar beneden valt t water vanaf de berg. Niet te beschrijven hoe indrukwekkend Vannacht op een grote mooie camping met elektra etc gestaan in Banff, hier blijven we nog 2 nachten. Er is zoveel te zien, we komen vast tijd te kort hier!

Reacties

Alex 15-09-2015 20:57 {{button-35595}}

Ontzettend indrukwekkend dat is het inderdaad hoe nederig en klein voel je je in die mooie omgeving, ronny is ook in dat banf park geweest en ik heb daar toen haar video van gezien .. Prachtig er staat je nog heel wat moois te wachten. De ene dag ruim 20 graden en de dag erna sta je in de sneeuw heel appart. Verwarming in je motorhome tjaa .......je heb toch ook een toilet aan boord of wilde dat saskia niet aandoen.de vakantie word inderdaad te kort om al dit moois te zien.
Tot het volgend verslag.
Groetjes

Hanneke 16-09-2015 08:08 {{button-35609}}

Jeetje! Sneeuw, dat is een aparte gewaarwording. Ga zo snel even jullie nieuwe foto's bekijken, want met wat ik lees, lijkt het mij adembenemend!

Groetjes en geniet ervan!

Pa & Ma Westhof 16-09-2015 19:23 {{button-35650}}

Jullie vallen van de zomer in de winter. Zo'n gewaarwording hadden we jaren geleden in Oostenrijk in de maand juli. In de nacht had het gesneeuwd.
Maar het is wel een mooi gezicht. Geniet van dat alles!!
Je komt daar niet meer zo gauw terug. Groetjes P&M
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan