niet onbewolkt wel ongelofelijk mooi!

Door Marcel en Saskia - A long time ago

De Canadese Pelleboer was een beetje van de leg. Ons was onbewolkt weer beloofd, maar helaas dat viel een beetje tegen. Veel bewolking en af en toe sneeuw onderweg op de Icefields Parkway maar toch kunnen genieten  van de prachtige natuur! Je kunt het niet beschrijven hoe mooi het is met de prachtige herfstkleuren van de loofbomen , de besneeuwde bergtoppen en uitgestrekte groene naaldboomwouden.  Het is Zwitserland 2.0 zullen we maar zeggen.

Leuke hike gedaan langs Bow lake, op zoek naar beren (waar hier overal voor gewaarschuwd wordt,  maar dat is volgens ons meer een soort reclame uiting om toeristen te trekken want er een zien ho maar) Ook de beloofde gevaarlijke Elk op de campgrounds bleef weg. Gisteren eerst nogmaals Lake Louise  bezocht , twee keer zelfs  want de eerste keer vroeg in de ochtend was er weer mist. En daarna een besneeuwde weg naar Morrain Lake, prachtig! Vervolgens de Glacier experience gedaan tocht met een speciaal soort bus over een gletscher , Indrukwekkend en koud!

We verblijven nu op een geweldige camping midden in de natuur uitkijkend op de bergen! 

 

 

 

Reacties

Alex A long time ago

Zometeen heb je nog sneeuw kettingen nodig, of misschien kan je de camper ruilen voor die bus waarmee je de gletser bent opgeweest lijkt me wel grappig. En de natuur zo onwerkelijk indrukwekkend daar raak je nooit op uitgekeken. Hebben jullie wel dikke jassen bij je anders kom wel een dekentje brengen, ik vraag die geschifte parkwachter van gisteren wel waar jullie staan, hij zal wel een korte route naar je standplaats hebben😃 . Veel plezier

Pa & Ma Westhof A long time ago

Ma zei, die genieten zeg!!
Leuke beschrijving en schitterende foto's!
Hier zitten mooie herinneringen in jullie rugzak. Die kunnen ze niet meer afnemen.

Aan het eind van jullie rammelweggetje vd vorige beschrijving, was zeker een garage die speciaal naar de vering wilde kijken of er wat te verdienen viel!

Genieten maar, de jongens hebben gisteravond (vrijdag) weer spelletjes gespeeld met de meiden van Marco/Marian en het buurmeisje bij Lydia/Chris.
De 2 M's zitten in Berlijn voor 'n weekend. Met de jongens gaat het prima.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan