enorme herten langs de weg

Door Marcel en Saskia - A long time ago

Gisteren Athabasca Falls bezocht. Indrukwekkend de Kracht van water ! Daarna naar Maligne Canyon een enorm diep smal ravijn met helemaal onderin een bulderende rivier.

Vlak daarvoor de verkeerd afslag genomen en, geluk bij een ongeluk, terechtgekomen in een file ontstaan door een roedel enorme z.g."White tailles deer" een grote hertensoort die de rivier was overgezwommen en nu op een soort eilandje middenin stond. Er was een imposant mannetje bij. Een paar medewerkers van Parcs Canada met rode vlaggen moesten voorkomen dat de herten de weg overstaken . Overal natuurfotografen  met enorme telelenzen. Onze foto s kunnen wij helaas niet uploaden  momenteel maar die zijn prachtig! Ook voor de Canadezen was dit blijkbaar indrukwekkend want iedereen stopte om te fotograferen hoe de herten de rivier over probeerden te zwemmen.

 

Gisteravond de nationale sport van Canada beoefend, fikkie stoken bij de camper. Hele families waren dit weekend naar de camping gekomen in onvoorstelbaar grote caravans en Campers en echt iedereen heeft een kampvuur aan!

 Vanochtend heerlijk gebruncht met een uitgebreid ontbijt en zo op weg naar Clearwater en Wells' gray national Park.

 

 

 

 

Reacties

Alex A long time ago

Het ene na het andere indrukwekkende moment, fantastisch .en als ik zo de route bekijk op het kaartje dan liggen er nog mooie momenten op jullie te wachten.heerlijk legaal fikkie stoken in de natuur een groot stuk vlees van een white tailles deer op de grilplaat gitaar erbij en zingen over een lonesome cowboy. Gezellig. 🍗🍗😃. Morgen alweer en mooie dag en een nieuw avontuur.

Pa & Ma Westhof A long time ago

Zo te horen en te zien komen jullie ogen te kort. Dus veel foto's maken, kun je later thuis op het gemak bekijken en herinneringen ophalen!
Groetjes P&M

Hanneke A long time ago

Wauw; die herten. Dat lijkt mij dus heel spectaculair!

Daisy en Jeroen A long time ago

Wow jongens wat een topreis hebben jullie!! Onnodig te zeggen geniet wat dat doen jullie al volop!! Wij blijven volgennnnnn xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!