dagje regen, dagje rust, dagje druk

Door Marcel en Saskia - 22-09-2015 06:40

Gisteren en ook eergisteren naar Clearwater toe heel veel regen. Zowat de hele dag dikke druppels. Dus van de nood een deugd gemaakt en onze min of meer gedwongen rustdag besteedt aan o.a. de was. Want na ruim tien dagen onderweg is het het een en ander nodig aan een wasbeurt toe. Mooi halverwege de reis dus dat kwam goed uit!

Vandaag wakker geworden met een stralend blauwe lucht en dus weer op stap. Wells gray park verkend. Het park van de watervallen en wij hebben ze allemaal gezien! Smalle hoge watervallen zoals Helmcken falls maar ook rivierbrede zoals Dawson falls. Eigenlijk allemaal even indrukwekkend. De zalmtrek is helaas al voorbij, nog wel even gekeken bij de rivier waar ze tot voor een week geleden nog met tientallen de stroomversnellingen opsprongen maar helaas geen zalm meer te zien. Wel een superleuke wandeling gemaakt deels langs de rivier. En over een hobbelige steile weg Green mountain's uitkijktoren bezocht. Wij waren de enige camper daarboven en waarschijnlijk terecht (-: Gekkenwerk die weg! De camper ziet me eruit! Wandelschoenen trouwens ook vanwege de modder. Morgen richting Whistler, eerst nog overnachting bij een soort openluchtmuseum, een soort historische  ranche in Cache Creek. 

 

 

 

 

Reacties

Hanneke 22-09-2015 08:22 {{button-35895}}

Ach....één dagje regen is geen ramp. Zeker niet wanneer je de volgende ochtend wakker wordt met een stralende lucht! Het klinkt fantastisch wat jullie allemaal zien en beleven. Geniet!

Alex 22-09-2015 11:34 {{button-35899}}

Een dagje regen geeft tijd om andere leuke dingen te doen zoals een wasje draaien, ook leuk maar wat ik me af vraag , hoe heb je de was gedroogd. Ik stel me voor dat je een droogrek achter de camper gebonden hebt en er daarna de snelweg mee op gegaan bent om met een vaartje van 90 km/ u in 10 minuten je was te drogen.maar zo zal het wel miet gegaan zijn. na regen komt zonneschijn, jullie vermaken je uitstekend , ga zo door.
Groetjes .

Pa & Ma Westhof 22-09-2015 19:24 {{button-35904}}

Jullie waren zo te zien vanmorgen vroeg uit de veren.
Een dagje regen was dus ook niet weg. Ik neem aan dat er ook gekookt moet worden en brood gegeten. Komen jullie nog wel winkels tegen om wat verse producten in te slaan? Bedankt weer voor de foto's en de beschrijving. Groetjes P&M
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan