een stranddag......

Door Martin de Leng - A long time ago

20 augustus….

Vandaag besluiten we heerlijk te genieten van het strand de golven en zon, we zitten, liggen al vroeg op dit heerlijke strand, stoeltje, handdoekje, parasolletje, wat een heerlijke service en wat een heerlijke dag weer! We proberen weer de krachten van de oceaan te weerstaan, maar iedere keer moet je opletten en soms gaat het weer mis en kom je ergens langs de kustlijn proestend boven water!

We relaxen wat, gaan weer sporten en gaan dan onze belofte inlossen aan Martin zijn colega, de beste hamburger gigant van de USA, IN – Out burger en dan speciaal bestellen de patat Animal style, dank je wel Todd Starbuck, mijn god wat een heerlijk walgelijke aanrader, patat + kaas + uitjes + een soort van sladressing, pffff. Ik neem nog maar een extra burger maar ook dat helpt niet om de smaak te verbeteren, meer Amerikaans kan je niet krijgen…..

 

Beverly Hills, Hollywood & Santa Monica

 

Vandaag een daagje mensen, winkels auto’s spotten, we rijden na de spits weg om te voorkomen dat we in de LA ochtend spits komen, ondanks ons latere vertrek is het binnenkomen van LA nog steeds een vermoeiende en langdurige exercitie, maar we arriveren Rodeo Drive…..we parkeren onze handige kleine handzame auto en gaan op zoek naar Rodeo drive 208, de tent om te zijn tegenover the Wilshire hotel. Al snel vinden we de tent en laten ons op een stoel vallen, whaha geweldig, kost wat maar dan heb je ook wat en ja zelfs een tompoesje, was lekker maar haalt het niet bij de tompoesjes van Akershoek in Ouddorp.

We lopen door de straten vol met winkels van alle grote fashion merken, horloges en alles wat heel duur is, geweldig! We rijden daarna nog wat door de bergen om wat mooie huizen te spotten en rijden daarna door naar de California Kitchen Pizza in Santa Monica, die kennen we no van 5 jaar geleden en ja hoor bestaat nog en de lunch is heerlijk, lijkt net gezond! We rijden nog langs de pier en gaan daarna terug naar ons hotel, ja natuurlijk doe je dit niet zonder file…….

We doen vanavond makkelijk en bestellen roomservice en weer is een dag voorbij gevlogen! Morgen laatste dag……….zaterdag vroeg vertrek richting Schiphol!

Reacties

Bianca A long time ago

Goede reis terug van een fantastische trip.

(Oom) Joop A long time ago

Stoeltje, parasolletje: lijkt me wat ondermaats.
Goede reis terug met het vliegtuigje!

Ma van Leest A long time ago

Een goede reis , en tot Zondag?. Daaag
Kus Ma,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!