Dag 3 van Chicago naar auburn-Cord museum

Door Cor en Rita Toering - 27-08-2015 02:21

héhé, eindelijk horen jullie iets van ons. De 2 dagen in Chicago hadden we geen WiFi, nee ik jok, het was er wel maar we moesten $ 20,00 per dag betalen en dat hadden we er niet voor over. We zaten in het Doubleetree by Hilton Hotel "downtown" in Chicago. Alle bezienswaardigheden waren op loopafstand. De aankomstdag, ( we waren om 14.00 uur al in het Hotel), hebben we de Navy-pier bezocht en heerlijk aan het Michegan Lake gezeten. Van hieruit een schitterend zicht op de wolkenkrabbers. Vroeg naar bed, want we waren doodmoe van de vliegreis. Toen we naar bed gingen was het Nederlandse tijd 2 uur in de nacht en die ochtend om half 5 opgestaan. De tijd in Chicago was half 7, dus kinderbedtijd 😀😀.  De andere dag hebben we door het Millenium Park gewandeld, The Bean bezocht. De Buckingham Fontaine gezien. En in de middag een boottocht gemaakt over de Chicago River en het Michegan Lake. Daarna nog over Magnificent Mile, winkels van merken zoals: Cartier, Rolex, Burbery en nog veel meer van dit soort dure merken. Jaaaaaa...... en ook een Apple Store, hier konden we naar hartelust op knopjes drukken van de Apple-watch, vanaf deze week te koop voor de prijs van $ 350,00 oplopend tot $ 1.200,00. Ook hebben we veel mensen gezien die op de grond zitten met een stuk karton waarop zij hun ellende hadden geschreven in de hoop dat ze wat dollars konden vergaren. Homeless, sick or pregnant en ook ex-veteranen die in Afganistan hebben gevochten en helemaal aan de grond zitten. Letterlijk en figuurlijk. Vanochtend hebben we ontbeten in een koffietentje waar ook broodjes te koop zijn. We zaten aan een bar met de knieën tegen het glad, heerlijk mensen kijken. Cor heeft hoofdzakelijk naar de voorbijgaande auto's zitten kijken, en ik naar de zakenlui die op weg waren naar hun werk. Ik heb me zitten verbazen hoe (bijna) iedereen met een grote kartonnen beker koffie in de ene hand en hun mobieltje in de andere hand, door de drukke stad lopen. Dames keurig in mantelpakjes met gympen, en de heren in pak, overhemd en stropdas en een laptop tas of rugtas. 

 

Reacties

Xandra 27-08-2015 08:26

Goedemorgen, ja....jullie heerlijk aan de Starbucks koffie en wij hier aan de Senseo :-) verschil moet er zijn ha,ha, Zoals gezegd ligt de ochtendkrant voor mijn neus op tafel maar lees ik eerst jullie verslag heel leuke foto's en wat is dat Bean gebouw eigenlijk ? Ik Google wel ff.
Fijn dat jullie nu goed uitgerust lekker kunnen gaan reizen wij volgen jullie op afstand 😀

nelly en johan 27-08-2015 09:29

heerlijk al die indrukken van zo,n grote stad.

Gerry 27-08-2015 12:50

ja ja de|Zeelanders in de grote stad... je ogen uit te kijken naar al die Amerikanen, leuk he, veel plezier nog.

Rifra 27-08-2015 13:04

Ziet er goed uit,
krijg er ook weer zin in,
zo te zien een mooie stad,
genieten maar,
Rifra.

nico 27-08-2015 13:40

klink goed allemaal geniet er maar flink van

nans 27-08-2015 14:51

Ja , ik ken dit alles wat je beschrijft rita geweldig, toch in de drukke stad . Vindt het echt geweldig al die foto's en verslagen. Geniet er lekker van gr nans

Jan 27-08-2015 16:33

Hallo vakantie genieters
We hebben het verslag en de foto,s gelezen en gezien
Cor lekker genoten van mooie auto,s
Het ziet er allemaalindruk wekend uit.wij wensen jullie nog veel Vacantie plezier.
Geniet er van

Gr Jan en Femmy
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan