Dag 4- Auburn naar Indianapolis

Door Cor en Rita Toering - A long time ago

 

 

 

vandaag hebben we plm. 250 km gereden van Auburn naar Indianopilis. We hadden TomTom ingesteld op "snelweg vermijden" zodat we over heerlijke rustige wegen hebben getoerd, soms helemaal alleen op de weg. Het landschap is vergelijkbaar met Zeeland of Brabant, dus niet echt gillend mooi, alleen de houten huizen en de brede wegen doen je denken dat je in Amerika rijdt. Omdat we het eten van een hamburger aardig zat beginnen te worden hebben we vanmorgen eerst inkopen gedaan bij de Walmart, een HELE GROTE supermarkt. Een koelbox, een zak ijsblokken, kussentje voor de reporter 😜, flessen water, cola, een fles Bacardi, broodjes, beleg, boter, fruit en yoghurt. Nu kunnen lekker onderweg een broodje smeren, wat gezonder en goedkoper is. Het leven uit de koffer is nog niet erg gewend voor mij. Soms denk ik met enige weemoed aan het reizen met een camper, wat we al 4 keer hebben gedaan. Maar ja, de heerlijke grote bedden en elke dag schone handdoeken is ook weer een voordeel, dus waar hebben we het over, toch? Ik heb de auto ingericht met schoenen en dikke vesten die onderweg nodig zouden kunnen hebben en die blijven in de auto. Een grote koffer is de "linnenkast", en een kleine koffer gaat steeds mee naar binnen, met toiletartikelen en nachtkleding, ach ja het went wel.

We waren om 14.00 uur in het hotel Baymont Inn, en hebben besloten om even te relaxen, Cor ligt lekker te maffen op een king size bed met 3 kussens, zo'n setje heb ik ook voor mezelf. Morgen een lange rit naar Nashville, waar we 3 nachten blijven. Ik had nog niets verteld over de huurauto hé, ja het is ons ook een beetje tegen gevallen, maar we rijden in een KIA. Niks mis met de auto hoor, hij is lekker ruim enzo, maar ja we hadden zo graag een echte Amerikaan gehad, maar die was "not avaiable" en dan heb je weinig keuze. We genieten met volle teugen, het weer is lekker en misschien ga ik nog wel even een duik in het zwembad nemen.

 

 

 

Reacties

Domien & Ineke A long time ago

Geniet ervan mooi die Cord's

Xandra A long time ago

Hi, ja het leven uit de koffer is heeeeeel anders dan met een camper, maar ach zoals je zelf al zegt het went snel hoor. Lekker doorgaan met genieten en die "rommel " op de achterbank,gewoon niet naar kijken en voorzichtig zijn met de achterdeuren openen ha,ha.

nans A long time ago

Ja echt , rita weer ! is ze op vakantie maakt ze der eigen druk over de koffers, meid geniet laat de boel de boel . Het was weer een mooie verslag , ik zie het gewoon voor me .Geniet lekker verder met zijn tweetjes, en ik kijk al uit naar het volgende verslag gr rien en nans

rifra A long time ago

Zie dat jullie ook in days in hebben gelogeerd
hebben wij ook vaak gedaan is uitstekend.
Ben beniewd hoe jullie favoriete plaats morgen ervaren, groetjes rifra

Arie en Anneke A long time ago

Goedenmorgen lieve mensen,
Wat zal dat hartje van Cor snel geklopt hebben! Fijn dat jullie zo genieten en leuke foto's.
Ps vandaag bezichtiging van het huis Spannend!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!