Dag 9-1 sept. Memphis-Graceland, landgoed van Elvis Presley

Door Cor en Rita Toering - 01-09-2015 23:19

vandaag hebben we Graceland bezocht, het ligt op hetzelfde terrein als ons Hotel. Het Hotel heet niet voor niets het "Elvis Presely's Heartbreak Hotel", alles en dan ook alles draait hier om Elvis, in de lobby grote TV schermen met muziek en clips van Elvis, het zwembad is in hartvorm, met een z.g. scheur erin. 💔💔💔.

We hebben kaartjes gekocht voor de Platium Tour, we hebben het huis gezien met de kamers waar "the King" zat, at en sliep. De paardenstallen, zijn auto's, zijn archief met originele brieven, zijn kostuums, zijn films en foto's en een makette van de plaats Tupelo in Mississippie, waar hij is geboren. Een simpele jongen uit een arm gezin is een grote ster geworden die de hele wereld aan zijn voeten had liggen. Helaas is hij maar 42 jaar geworden en op 16 aug. 1977 gestorven. Ik weet het nog goed, het was een schok voor een heleboel fans, waaronder uw reporter😅. Moe, van de vele indrukken die we vandaag hebben opgedaan zitten we in "de zitkamer" in het hotel aan een baco-tje. Lekker koel op de kamer, buiten is het heel erg heet. Het was een superdag !!!!!!!!!

Reacties

nans 02-09-2015 08:41

Zo, rita en Cor dit kunnen ze je niet meer afpakken, lijk me toch een raar idee dat Elvis daar heb gelopen , gewoond enz . Maar als ik het zo leest wel indrukwekkend , en dat jullie moe zijn snap ik ook zeg wat jullie niet allemaal
niet doen op een dag wel geweldig . Geniet verder gr nans

rifra 02-09-2015 13:42

Leuke fotos
jullie nieuwe onderkomen?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan