Dag 13-zat. 5 sept. Weatherford naar Shamrock-texas

Door Cor en Rita Toering - 06-09-2015 03:29

pfffffffff............ Mag uw reporter even £¥$}{%#^* een paar lelijke woorden zeggen?

Ik had het hele verslag getikt, we hebben heel veel leuke dingen gedaan vandaag. En toen ik het wilde versturen, werd de internet verbinding verbroken, ik ben naar het kantoor gelopen en kreeg een nieuw, sterker WiFi. Ik zit nu in het kantoor van het Motel zonder mijn aantekeningen en kaarten. ik zal  een paar foto's versturen vanaf het kantoor en het verhaaltje moeten jullie maar even vergeten. Ik heb niet de puf om opnieuw te beginnen, Cor snap trouwens ook niet waar ik blijf.

Het uploaden van foto's lukt ook niet hier in het kantoor. Google maar eens op Harley and Annabelle in Erick, daar zijn we geweest, was zo'n rare, leuke man.

Reacties

JD en Laura 06-09-2015 09:56

Hi Cor en Rita, eindelijk eens je hele blog doorgelezen en je foto album uitgeplozen .... HEERLIJK!!!!! Je schrijft echt super leuk, vond het jammer dat ik er doorheen was, net een goed boek dat je ineens uit wilt lezen ;-)
Jammer dat jullie geen tijd hadden te stoppen bij Hot Springs of Murfreesboro State Park (diamond mine) maarrrrrrr misschien kunnen we dat dan eens samen doen :-) ..... anyhoe ..... Ik blijf jullie ademloos volgen ;-) ..... Hoe klinkt George Straight op de Kia speakers :-)

nans 06-09-2015 09:56

Nou , heb jij weer jammer van het verslag maar dat lezen we nog wel een x ik ga gouw google naar dat winkeltje . Genieten jullie maar lekker verder . Gr nans

Ineke & Domien 06-09-2015 10:01

Shit happens, laat jullie niet van de wijs brengenhet is maar wifi, geniet van jullie mooie reis 😎😎😎😎
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan