Dag 18 vervolg.

Door Cor en Rita Toering - A long time ago

ik was ineens mijn stuk tekst kwijt, en als ik op OPSLAAN klik dan wordt het ook meteen verstuurd, dus TIOGA moet nog het een en ander aan het blog veranderen, er zitten meer problemen in. Enfin, dat is alleen maar gezeur.

Even verder over die Indianen. Ik vind het mooie mensen, met ravenzwart haar, en vooral de mannen hebben een mooie doorleefde kop met lang haar. (Net als bij ons, niet allemaal natuurlijk ) ze zijn creatief, ze versieren leder met kraaltjes (Beaded leather) houtsnijwerk,  pottenbakken, ze maken mooie dreamcatchers, en dan niet te vergeten mijn favoriet "Indian Jewelry" de prachtige turkoois steen verwerkten ze in zilver. enz. enz. Het barst hier van de giftshops en ik vermoed dat ze daar hoofdzakelijk hun geld mee verdienen. In ieder geval, zit klukkluk of Hiawatta, niet meer met hoofdtooi voor hun wigwam rooksignalen te versturen, ze hebben gewoon een smartfoon, een auto en huizen. Hoewel dat over het algemeen niet de beste auto's of huizen zijn. we waren om 4 uur in Selligman en hebben een leuk Motel gevonden. Stagecoach66.

 

Reacties

Nelly Lepoeter A long time ago

hoi Rita en Cor, ik bewaar alle verslagen, en lees ze dan later nog eens door, wat mooi allemaal wat jullie zien en beleven. morgen Wemeldingedag ze geven regen af, jammer. doeii de foto's zijn ook mooi.

rifra A long time ago

Ja de canyon kan best twee keer,
Leuke foto's,de flinstone wagen moet Cor maar meenemen dan heeft hij de enige echte, breng best veel geld op hi hi,
Groeten Rifra.

Gerry A long time ago

Weet niet of je het mee had gekregen, maar in de staat Arizona wordt je zomaar beschoten op je auto ...las het net in de krant...Dus kijk uit..even specifiek zijn de weg rond hoofstad Phönix....een gewaarschuwd mens telt voor 2, toch groetjes en ik geniet ook hoor van de verhalen....5u

Ellen A long time ago

Heimwee, heimwee, heimwee.......😭
Ik wil ook weer 😍❗️

Cor en Rita Toering A long time ago

Nee gerry, niets over gehoord, en Phoenix daar komen we niet. Maar evengoed bedankt voor de waarschuwing. Ennnehhhhhhh........ ik schiet gewoon terug 🔫🔫🔫🔫🔫

Cor en Rita Toering A long time ago

Ellen, ik ga een mooi fotoboek maken, dan kan je het nog eens beleven. Ga je toch gewoon volgend jaar. Ik heb voldoende info voor je.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!