Dag 18 vervolg.

Door Cor en Rita Toering - 11-09-2015 04:37

ik was ineens mijn stuk tekst kwijt, en als ik op OPSLAAN klik dan wordt het ook meteen verstuurd, dus TIOGA moet nog het een en ander aan het blog veranderen, er zitten meer problemen in. Enfin, dat is alleen maar gezeur.

Even verder over die Indianen. Ik vind het mooie mensen, met ravenzwart haar, en vooral de mannen hebben een mooie doorleefde kop met lang haar. (Net als bij ons, niet allemaal natuurlijk ) ze zijn creatief, ze versieren leder met kraaltjes (Beaded leather) houtsnijwerk,  pottenbakken, ze maken mooie dreamcatchers, en dan niet te vergeten mijn favoriet "Indian Jewelry" de prachtige turkoois steen verwerkten ze in zilver. enz. enz. Het barst hier van de giftshops en ik vermoed dat ze daar hoofdzakelijk hun geld mee verdienen. In ieder geval, zit klukkluk of Hiawatta, niet meer met hoofdtooi voor hun wigwam rooksignalen te versturen, ze hebben gewoon een smartfoon, een auto en huizen. Hoewel dat over het algemeen niet de beste auto's of huizen zijn. we waren om 4 uur in Selligman en hebben een leuk Motel gevonden. Stagecoach66.

 

Reacties

Nelly Lepoeter 11-09-2015 09:51

hoi Rita en Cor, ik bewaar alle verslagen, en lees ze dan later nog eens door, wat mooi allemaal wat jullie zien en beleven. morgen Wemeldingedag ze geven regen af, jammer. doeii de foto's zijn ook mooi.

rifra 11-09-2015 09:58

Ja de canyon kan best twee keer,
Leuke foto's,de flinstone wagen moet Cor maar meenemen dan heeft hij de enige echte, breng best veel geld op hi hi,
Groeten Rifra.

Gerry 11-09-2015 14:39

Weet niet of je het mee had gekregen, maar in de staat Arizona wordt je zomaar beschoten op je auto ...las het net in de krant...Dus kijk uit..even specifiek zijn de weg rond hoofstad Phönix....een gewaarschuwd mens telt voor 2, toch groetjes en ik geniet ook hoor van de verhalen....5u

Ellen 11-09-2015 15:03

Heimwee, heimwee, heimwee.......😭
Ik wil ook weer 😍❗️

Cor en Rita Toering 11-09-2015 16:00

Nee gerry, niets over gehoord, en Phoenix daar komen we niet. Maar evengoed bedankt voor de waarschuwing. Ennnehhhhhhh........ ik schiet gewoon terug 🔫🔫🔫🔫🔫

Cor en Rita Toering 11-09-2015 16:03

Ellen, ik ga een mooi fotoboek maken, dan kan je het nog eens beleven. Ga je toch gewoon volgend jaar. Ik heb voldoende info voor je.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan