Santa Barbara

Door Tjitske Tania - A long time ago

Vandaag werden we weer opgehaald door Janneke. Eerst voor een shopsessie in het centrum. AM heeft eindelijk z'n Adidas Superstars gekocht en ik ben zelf ook nog even flink losgegaan met onder andere een hele lading nieuwe sportkleding.

Daarna hebben we heerlijk Amerikaans geluncht met heerlijke hamburgers, patat met knoflook en chicken wings. Om uit te buiken zijn we op het strand gaan liggen. Heerlijk relaxed bijgepraat en bijgekomen. 

Aan het eind van de middag zijn we eerst langs Whole Foods Market gereden voor wat lekkere snaaidingen. Die hadden we natuurlijk nodig voor tijdens de film in de drive-in bioscoop. Maar die supermarkt... Walhalla! Wat een mooie winkel, met alleen maar organic, duurzaam en 'gezond' eten. Er werd vers sushi (HEURLIJK!) bereid, er was een banketbakker, een hele afdeling nootjes en suikervrije koekjes ;) Ik heb me ingehouden, maar had de hele winkel wel leeg willen kopen. 

Daarna naar de film in de drive-in bios. We hadden stoelen mee, dus we hebben voor de auto gezeten, omringt met sushi en gebakjes. De film' The Visit' werd gedraaid. Totaal niet mijn genre, horror, maar toch was het leuk om op deze manier een keer een film te kijken. 

Al met al een heel gezellige, relaxte en zonnige dag!

Reacties

Aline A long time ago

De volgende vakantie alweer geboekt? ;).. Misschien moet Jan zo'n winkel starten hier in Friesland Tjits!

Aline A long time ago

En older wat een mooie foto's weer!!!

Irma A long time ago

Dit is vast niet jullie laatste reis naar Amerika....(??).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!