Santa Barbara

Door Tjitske Tania - 04-10-2015 19:22

Vandaag werden we weer opgehaald door Janneke. Eerst voor een shopsessie in het centrum. AM heeft eindelijk z'n Adidas Superstars gekocht en ik ben zelf ook nog even flink losgegaan met onder andere een hele lading nieuwe sportkleding.

Daarna hebben we heerlijk Amerikaans geluncht met heerlijke hamburgers, patat met knoflook en chicken wings. Om uit te buiken zijn we op het strand gaan liggen. Heerlijk relaxed bijgepraat en bijgekomen. 

Aan het eind van de middag zijn we eerst langs Whole Foods Market gereden voor wat lekkere snaaidingen. Die hadden we natuurlijk nodig voor tijdens de film in de drive-in bioscoop. Maar die supermarkt... Walhalla! Wat een mooie winkel, met alleen maar organic, duurzaam en 'gezond' eten. Er werd vers sushi (HEURLIJK!) bereid, er was een banketbakker, een hele afdeling nootjes en suikervrije koekjes ;) Ik heb me ingehouden, maar had de hele winkel wel leeg willen kopen. 

Daarna naar de film in de drive-in bios. We hadden stoelen mee, dus we hebben voor de auto gezeten, omringt met sushi en gebakjes. De film' The Visit' werd gedraaid. Totaal niet mijn genre, horror, maar toch was het leuk om op deze manier een keer een film te kijken. 

Al met al een heel gezellige, relaxte en zonnige dag!

Reacties

Aline 04-10-2015 19:29

De volgende vakantie alweer geboekt? ;).. Misschien moet Jan zo'n winkel starten hier in Friesland Tjits!

Aline 04-10-2015 19:31

En older wat een mooie foto's weer!!!

Irma 04-10-2015 20:54

Dit is vast niet jullie laatste reis naar Amerika....(??).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan