Los Angeles

Door Tjitske Tania - A long time ago

Maandag 5 oktober - Tussen 9 en 11 AM moesten we de camper inleveren bij Cruise America. We zijn vroeg opgestaan om alles in te pakken, schoon te maken en te tanken zodat we rond 9 uur bij Cruise America waren (10 minuten rijden vanaf de camping). Alles werd goedgekeurd (aantal gereden miles, schoongemaakte camper etc.), maar ze stuurden de camper nog wel door naar de garage, ivm de lampjes. Ook moesten we nog iets bijbetalen omdat de gastank niet helemaal vol was (dit hadden we laten doen, maar blijkbaar hadden ze deze niet helemaal gevuld...). 

Hierna hadden we het geluk dat 2 Duitse mannen die ook net de camper hadden afgeleverd, een taxi hadden besteld. Wij konden ook mee, er was namelijk plek genoeg in de LIMO :) haha. Dat is nog eens in stijl worden vervoerd. Het was een ritje van een half uur waarna we keurig voor het hotel werden afgezet, door de aardige chauffeur.

Ondanks het vroege tijdstip was het geen probleem om alvast in te checken bij het Holiday Inn hotel. Spullen gedropt en daarna de 'Oceann Express' gepakt: een shuttleservice vanaf een aantal hotels op het vliegveld naar 'Manhattan Beach' en omgeving. We hebben heerlijk een paar uurtjes doorgebracht op het strand en in een winkelcentrum. Dit alles in de superrelaxte buurt, er hing een erg fijn sfeertje daar. 

Rond 4PM waren we moe van de zon en de warmte en zijn we teruggegaan naar het hotel. Daar een beetje tv gekeken (erg vreemd na 3 weken..), gegeten, gelezen etc. Na The Voice zijn we vroeg gaan slapen.

Reacties

Jiska A long time ago

Even nog lekker relaxen en nog genieten in Amerika! En dan op naar NL!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!