San Francisco, 7 aug

Door Boris Mulders - 08-08-15 16:40

Voor Ria en mij herkenbaar, maar voor Linda en Suzanne de eerste keer. Ons hotel was op loopafstand van Fishermans Warf en dat was wel handig. Deze keer lopend op dat bijzondere stukje Lombardstreet naar beneden en tijd genoeg voor het maken van foto's. Dat was anders dan de vorige keer toen we de motor naar beneden gl/reden. Verder uitstekend weer en Linda en Suzanne gaan hun belevenissen hieronder zetten.

YES, we zijn naar Alcatraz geweest, THE ROCK!! Ik wilde hier heel erg graag naartoe.. Eigenlijk toch wel een droom voor mij die is uitgekomen... Met m'n eigen ogen zien of het er zo uit ziet zoals ik mijzelf had voorgesteld.. Ik vond het top, fantastisch, geweldig om het allemaal te bezichtigen en daar rond te lopen Kijken hoe de cellen, eetzaal en werkruimte ed eruit zagen Ruimtes herkennen uit verschillende films, zoals THE ROCK en Escape from Alcatraz.. Nogmaals, ik vond het echt SUPER, TOP en GEWELDIG!! Grtjs Linda

Reacties

tonb 08-08-15 18:26

We zijn benieuwd naar de ervaringen van Linde en Suzanne.
Hier alles goed. KvK in orde.

Leen en Jose 09-08-15 08:28

De foto's zijn heel herkenbaar inderdaad ook benieuwd naar de ervaringen van Linda en Suzanne :-)

Martine Maas 09-08-15 08:29

Leuke foto's! Kom maar op met jullie belevenissen, Linda en Suz! ;-)

tonb 12-08-15 20:52

Linda, leg het maar goed vast op foto's, want niet iedereen zal zo'n ervaring meemaken.

Boris 16-08-15 19:34

Dankzij Burger King eindelijk een goede Wi-Fi. Gelukkig de teksten kunnen plaatsen en een aantal foto's geüpload. Ik zit al anderhalf uur binnen dus we gaan nu verder en de rest van de foto's probeer ik zsm. Erbij te zette.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie