Van Sequoia naar Barstow, 10 aug.

Door Boris Mulders - A long time ago

Ook de camping in Sequoia N.P. was een natuurcamping, maar met iets meer voorzieningen. De camperplekken waren heel natuurlijk gelegen. Zo natuurlijk dat ze de afgelopen week al 5 keer een beer op bezoek gehad hadden op de camping. De voorzieningen had weinig met de natuur te maken......... Een behoorlijk prijzige winkel, een fastfoodrestaurantje, douches, wasmachines etc.. Ik heb vandaag de douche in de camper gebruikt en dat was best om te doen. Vanmorgen vertrokken en eerst naar de grootste Sequoia geweest. Indrukwekkende bomen. De General Sherman heeft aan de basis een omtrek van ong. 32 mtr. en is 84 mtr. hoog. Eigenlijk was het de bedoeling om Sequoia NP in zuidelijke richting te verlaten maar er werd dringend geadviseerd om met voertuigen langer dan 22 ft., en onze camper is 25 ft., het park in noordelijke richting te verlaten. Dit advies heb ik toch maar opgevolgd, maar dat betekende dus wel een lusje erbij. Al met al werd het een lange reisdag waarbij we naar schatting 450 km. gereden hebben. We waren pas tegen 18.30 uur op onze KOA-camping in Barstow en zijn daarom maar wat (gezonds !! want er zal sla en tomaat bij) gaan eten.Het begint trouwens ook goed warm te worden. Onderweg hebben we ook al (rijdend) gebruik gemaakt van de generator om daarmee de dakairco te laten werken.

SEQUOIA AND KINGS CANYON, een prachtig natuurgebied... Ongelooflijk dat er zulke grote bomen zijn!! Geweldig om te zien, vooral ook omdat de meeste sequoia bomen zich tijdens de groei splitsen in soms wel drie stammen.. Je krijgt zo'n boom bijna niet op de foto, haha Toen hebben we de reis vervolgd naar Barstow.. Ik wist niet dat er zoveel bochten in een weg konden zitten.. Daar op de camping weer Wi-Fi en heerlijke warme douches.. We hebben gegeten bij Grill and Chill, 'n lekkere hamburger en frietjes.. Mensen uit The Army zaten daar te eten... Pa zei; als er mensen van het leger eten, is het goed voedzaam eten.. Daar had hij gelijk in.. De volgende dag zagen we dat de legerbasis er vlakbij lag.. Groetjes Linda

Reacties

Leen en Jose A long time ago

Hoi Boris fijn dat er weer een betere internet verbinding was we begonnen ons al wat zorgen te maken :-)
Leuk deze voor ons nog bekende verhalen alleen beren hebben wij destijds niet kunnen spotten op de motor. Ben eigenlijk benieuwd naar wat fotos ook van de camper.
Is alles inmiddels zo duur geworden of heeft dat te maken met de voor ons slechte dollar koers?

Tineke A long time ago

Fijn dat we jullie weer kunnen volgen. Bedankt Boris voor het opnieuw aanmelden.

Spannend ....beren life zien....eng ook.
Jammer dat het daar allemaal zo duur is. Toch maar lekker verder genieten.
Is het voor de meisjes ook prettig reizen in de camper?

Leen en Jose A long time ago

Mooi Boris de General Sherman hebben we toen niet gezien was dat nog ver rijden of zijn we er vlakbij geweest?

Boris A long time ago

Leen en José,we waren toen in Sequoia nationaal forest. Het N. P. Ligt mijlen verder noordelijk. De Gen. Sherman is geweldig om te zien, maar de Sequoia's die we toen gezien hebben waren ook geweldig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!