Van Barstow naar Las Vegas, 11 augustus.

Door Boris Mulders - A long time ago Vanmorgen vertrokken uit Barstow en voor ons ontbijt zijn we gegaan naar Peggy Sue 50 diner. Als je daar binnenkomt ben je helemaal terug in de sfeer van halverwege de vorige eeuw. Een hele bijzondere tent met een geweldige uitstraling, kijk maar naar de foto's. Daarna doorgereden naar Galico Ghost Toen, een mijnwerkerstadje ontstaan in 1881 toen daar op die plek zilver gevonden werd. Ooit woonde daar 1200 mensen, nu nog maar 9. Het plaatsje heeft nog helemaal de uitstraling van de begintijd. En toen op weg naar Las Vegas. Suzanne heeft dat stuk gereden tot in het centrum en daarna heb ik het stuur overgenomen voor een tour over de Las Vegas boulevard, oftewel de Strip. Daarna boodschappen gedaan bij de Wal-Mart en uiteindelijk gearriveerd bij de camping, het Las Vegas RV resorts. Ik moet mijn mening over die hoge prijzen toch even bijstellen. Sommige artikelen zijn inderdaad veel duurder maar daar tegenover zijn andere artikel goedkoper dan bij ons. Waar het aan ligt, ik zou het niet weten. Overigens, de benzineprijzen lopen ook uiteen van 3,00 dollar per gallon in Las Vegas, tot 4,79 dollar in Barstow. En, op de camping is een zwembad dus dat was ook wel lekker om daar nog even in te liggen. Op dit moment, 22.00 uur, is het nog ong. 33 graden. BARSTOW, een totaal andere omgeving dan waar we eerder geweest zijn Het zijn hier voornamelijk bergen en kale vlakten.. Maar wel mooi om te zien.. Vanmorgen hebben we ontbeten bij Peggy Sues Wat 'n geweldige tent! Je gaat echt even terug in de tijd.. Je ziet daar de jaren 50 voorbij komen.. Elvis Presley, Marilyn Monroe, Betty Boop, ga maar door..En de serveersters hebben nog kleding aan uit die tijd.. Prachtig om te zien! Daarna zijn we naar Calico Ghost Town gegaan.. Een oude mijnstad waar ze veel zilver gevonden hebben.. Mooi om te zien wat er nog van over is en hoe die mensen geleefd hebben.. Toen zijn we verder gereden naar Las Vegas.. Geweldig!! Je hebt ogen te kort als je rijdt over Las Vegas boulevard 'The Strip' Gelukkig gaan we morgen te voet de hele dag en avond alles bekijken Kben echt benieuwd om alles te zien.. Groetjes Linda

Reacties

Leen en Jose A long time ago

Boris ik zie helemaal geen fotos van Peggy Sue maar gelukkig heb ik de herrinering nog :-)
Bris de brandstofprijs is per gallon hoop ik, het klopt de prijzen verschillen van staat tot staat daar kwamen wij ook achter.

Tineke A long time ago

Mooi duidelijk verslag, Boris. Ik zie het voor me. Helaas zijn wij er nog nooit geweest dus dat moeten we evht ook zelf eens gaan ondervinden.
Tot nu toe 12 foto's zichtbaar.....?
Fijne dag weer!

Ad Leenheer A long time ago

Weer een prachtig verhaal Boris , en vergok niet te veel daar 😜👍

Angela en Wim A long time ago

Wat zou ik zin hebben in zo'n
reis!!!!!! Veel zien en avontuur!!!!!!!!!!

En wat een grote camper hebben jullie!!!!!!!!!!!!!!!!!

De foto's zijn ook prachtig

Nog een goede reis allemaal

.

Boris Mulders A long time ago

Die foto's wordt aan gewerkt, is effe wat omslachtig en afhankelijk van de Wi-Fi verbinding. En grote camper...... dat valt wel mee...,het is eigenlijk maar een kleintje als ik zie wat hier allemaal staat.

Sanne en Wytse A long time ago

Wat leuk om jullie zo te volgen!
En herkenbare namen/plaatsen, als hebben wij sequoia onbewust/per ongeluk overgeslagen haha.

Leuke camper hebben jullie!
Maar... ik zie wel lange broeken en lange mouwen? Toch nog best fris? Of valt het mee??

Liefs

Sanne en Wytse A long time ago

Enne.. nog gegokt in Vegas?!

Leen en Jose A long time ago

Ook geen internet in Vegas Boris of inmiddels verslaafd aan het gokken en ben je helemaal de tijd kwijt omdat je inde casino's het verschil tussen dag en nacht kwijt bent :-))

Boris A long time ago

We zijn nu bij Bruce Canyon en hebben hopelijk weer bruikbare Wi-Fi. Gaan zsm berichten updaten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!