17 Aug. naar Monument Valley

Door Boris Mulders - A long time ago

Vandaag op weg naar Monument Valley. Daar zijn Ria en ik 3 jaar geleden ook geweest maar dat was met de motor en toen kwamen we van de andere kant. Onderweg zijn we nog gestopt bij Fort Blutt. Dit is in 1880 opgericht door een stel pioniers en heeft later kennelijk ook een militaire functie gehad. Wel bijzonder om te zien hoe de mensen toen leefden. Daarna doorgereden naar Monument Valley. Op grote afstand kun je het al even zien maar verder rijdend raakt het soms uit het zicht door tussenliggende hoogtes. Regelmatig gestopt natuurlijk om weer foto's te maken. Het blijft een uniek'Monument'. Onze camping is Gouldings Campground en vanaf de camping kunnen we Monument Valley zien. Vanavond met een 'free shuttle' naar het museum, de giftshop en het theater gebracht waar we dus ook nog eens bekeken hebben.                          MONUMENT VALLEY....., na het ontbijt rijden we verder naar Monument Valley, beheerd door de Navajo-Indianen... Suz heeft weer een stuk gereden in de camper.. Onderweg zijn we nog verschillende bogen tegengekomen.. Ook zijn we even gestopt om bij 'n family dollar te kijken, zeg maar een euro winkel bij ons..We zijn nog n keer gestopt bij Bluff Fort.. Een klein dorpje waar vroeger momonen  woonden vlechten; rug twining... Ook gaf ze een beschrijving mee, zodat we het thuis eventueel ook kunnen maken, super aardig! Monument Valley vind ik een mooi en indrukwekkend gebied We zijn na het avondeten nog even naar het museum geweest, waar ze wat meer vertelde over het ontstaan en hoe de Indianen hier leven...Groetjes Linda                                                           

Reacties

Leen en Jose A long time ago

Leuk dat jullie weer fotos hebben kunnen plaatsen, weer een hoop bekende stukken gezien. Monument Valley staat nog zeker op ons verlanglijstje want daar hebben we denken wij te weinig van gezien, maar gelukkig zullen jullie ons dat kunnen vertellen.
Mooi trip weer en zijn erg benieuwd naar jullie camper ervaring t.o.v. motels, we zijn wel een beetje jaloers :-)) nu we dit weer allemaal zien, geniet ervan.

Ad Leenheer A long time ago

Het klinkt weer prachtig en de foto's zien er mooi uit , top.

Danny en Anja A long time ago

We bekijken jullie blog met plezier en genieten van een afstand meee!

kees en Toos A long time ago

Ziet er allemaal prachtig uit en veel bekende foto's!!! Leuk hoor, geniet er nog van en hier alles oke.groetjes

Paul gommers A long time ago

Leuk om een zo imponerende reis op afstand mee te kunnen maken.
Wat een techniek is daar voor nodig.
Nog heel veel plezier.
Paul en Stance
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!