20 Aug. Sunrise Grand Canyon en Williams

Door Boris Mulders - A long time ago Gruwelijk vroeg opgestaan vandaag, 04.20 uur, maar het was de moeite waard om de zon te zien opkomen boven de Grand Canyon. Heeft weer hele mooie foto's opgeleverd. (Ik hoop binnenkort weer ergens snelle Wi-Fi te hebben om te uploaden) op obs gemak ontbeten aangezien het maar een klein stukje rijden was naar Grand Canyon Airport voor de helikoptervlucht van Linda en Suzanne. (Ria en ik hebben dat de vorige keer al gedaan). Daarna in het Imax-theater een film gezien over 4000 jaar Grand Canyon en vervolgens op weg naar Flagstaff. Flagstaff viel tegen. Het is een vrij grote stad waar Route 66 dwars doorheen loopt maar daar is weinig van te zien. Wat gegeten bij een Burger King met helaas een slechte Wi-Fi en dus doorgereden naar Williams. Dat heeft dus veel meer Route 66 uitstraling. We staan op een Campground vlakbij het station en het is feitelijk een groot parkeerterrein met faciliteiten. Campgrounds zien er over het algemeen veel anders uit dan campings in Europa. Je kunt ze misschien beter vergelijken met camperplaatsen.Vanavond zijn we getuige geweest van een gunfight op de kruising van Route 66 en 1st street in Williams. 4 cowboys in het begin en aan het eind leefden er nog twee. Was een leuke show.                                     GRAND CANYON, .... Vanmorgen zijn we heel vroeg opgestaan, om 4.20u Zodat we de bus van 5 uur hadden.. We hebben de zonsopkomst gezien bij de Grand Canyon..      Na het ontbijt zijn we naar Papillon gegaan Het bedrijf waar Suz en ik de helikoptervlucht boven de Grand Canyon hadden.. Wat een ervaring!! Prachtige natuur en wat 'n uitzicht!! Geweldig!! Het was echt HEEL mooi om dat op deze manier te zien!! In 'n helikopter zitten vond ik ook SUPER!! Echt gaaf!! Weer een ervaring rijker!! Toen zijn we ook nog naar IMAX geweest.. Daar was de film; Grand Canyon The Hidden Secrets.. Een mooie film, die laat zien hoe mensen in deze natuur leefde.. Onze reis gaat verder naar Flagstaff.. N drukke plaats, maar niet heel bijzonder.. We zijn aangekomen in Williams.. Deze plaat ligt aan Route66 Daar hebben we winkeltjes gekeken.. We zijn 's avonds even terug gegaan, omdat er een "gun fight" was.. Een klein optreden/toneelstukje door 4 mannen.. Dat was wel grappig om te zien...  Groetjes Linda

Reacties

Leen en Jose A long time ago

Jammer dat de foto's niet willen lukken maar leuk om jullie ervaringen opnieuw te lezen. Persoonlijk vind ik het begrijpelijk dat je dochters dit gedeelte van de US ook fantastisch vinden want je hebt zo veel afwisseling in een korte tijd, maar nogmaals dat is een persoonlijke mening en geldt niet voor iedereen.
Wij genieten telkens weer van jullie verhalen en enthosiasme ondanks dat het heel herkenbaar klinkt. Nu volgt er een stukje wat weer anders leuk is het authentieke gedeelte, ben benieuwd hoe jullie dochters Oatman gaan ervaren.

Ad Leenheer A long time ago

Weer een prachtige ervaring rijker Fam Mulders.
Maar dat is wel heel vroeg opstaan hoor 😜😜

tonb A long time ago

Prachtige ervaring gen zoals jullie deze omschrijven. Hier zullen jullie een diashow moeten houden om ons dit prachtige te laten zien.

Gerard Bergers A long time ago

Schitterend allemaal om jullie zo te volgen !!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!