21 aug. van Williams via Route 66 naar Lake Havasu

Door Boris Mulders - A long time ago

Vanmorgen nog even een gunfight meegemaakt bij het station in Williams alwaar toeristen op de trein kunnen stappen richting Grand Canyon. Het was weer een bijzonder leuk schouwspel. Daarna zijn we vertrokken en was onze eerste stopplaats Seligman. Toen we aankwamen was het eneorm druk met toeristen, er stonden ook 4 touringcars die helaas het uitzicht aardig verstoorden. We hebben da bijna alle winkeltjes wel gezien en natuurlijk weer e.e.a. gekocht. De"WSFH-sticker' kon ik niet meer terugvinden bij de barber. Toen we uitgeshopt waren was het geukkig wat rustiger dus ook kans op mooiere foto's.  Vervolgens gereden naar Kingman en daar hebben we wat gegeten bij Wendy's. DEaarna snel Kingman weer verlaten (is gewoon een grote drukke stad) en m.b.v. de navigatie de weg naar Oatman opgezocht. Onderweg nog even gestopt bij de General Store in Hackberry en daar bleek de sticker van de WSFH (dat is de motorclub waar wij bij zitten) zat er nog steeds. Die winkel is echt een hele bijzondere en vooral gericht op alles wat mt Route 66 te maken heeft. (maar zo zijn er eigenlijk wel een heleboel). Vanaf Hackleberry doorgereden naar Oatman (Voor Ad en Leen, wij kwamen nu dus vanuit de andere richting en dat was best een uitdaging met een camper). Oatman is geweldig. Het is een oud mijnwerkersstadje dat nog helemaal in stijl is gehouden en waar ook een heleboel ezels rondlopen. Je kunt er ook voer kopen en als ze dat in de gaten hebben blijven ze je volgen. Het was wel heel erg warm (boven de 40 graden) en niet alles was open. (NB. Lientje, ik heb een nieuwe pin voor jou gekocht) In Oatman natuurlijk ook weer wat gekocht en daarna zijn we doorgereden naar onze campground bij Lake Havasu. Het is weer zo´n op een camperplaats lijkende camping en het is er erg rustig en heel erg warm.

                                             LAKE HAVASU,... Voordat we verder zijn gegaan, hebben we nog een "gun fight" gezien... Vandaag zijn we onderweg gestopt bij verschillende plaatsen voordat we bij onze camping zijn.. De eerste plaats is Seligman; een stadje helemaal in de sfeer van Route66.. De volgende plaats is; Oakman.. Een klein stadje op de oude Route 66.. In dit stadje lopen allemaal ezels los.. We hebben een zakje met voer gekocht, zodat we de ezels eten konden geven.. Dr waren 'n paar kleintjes.. Maar die hadden n sticker op hun kop, dat je ze niet mocht voeren.. Toen weer verder gereden over Historic Route 66.. De weg was inderdaad 'n slecht wegdek met wat hobbels en kuiltjes, haha Maar leuk om daarover te rijden.. In Lake Havasu aangekomen, even een beetje geluierd en gegeten.. Het is hier 41°C met n warme wind... Groetjes Linda

Reacties

Caroline A long time ago

Hallo Fam Mulder
Zo te lezen hebben jullie het geweldig maar daar was ik ook niet bang voor dat dat niet zo zou zijn.
Dank je Boris voor het kopen van een nieuw speldje
Ik zal het nu beter vast zetten 😜
Geniet nog van al het moois van wat nog gaat komen en van elkaar 👋🏻👋🏻

Ad Leenheer A long time ago

Weer prachtige en leuke en mooie stadjes en dorpjes .
En de temperatuur zit ook mee 😜😜.
Veel plezier nog Fam Mulder

Leen en Jose A long time ago

De WSFH sticker bij de Barber heeft op de ruit van de winkel gezeten, maar leuk dat jullie die bij Hackleberry nog gezien hebben.
De weg naar Oatman toe hebben wij vorig jaar ook langs die kant gereden, langs de weg ligt er nog een kerkhof verscholen is wel moeilijk te zien maar was bij een soort gravel parkeerinham.
Wat wordt het vervolg nu langs LA of langs de parken terug naar SF

Leen en Jose A long time ago

Wat een mooie foto's Boris, de secret canyon heeft toch wel wat weg van de antilope canyon zo te zien.
Hebben jullie ook nog een gunfight in Oatman meegemaakt?
We hebben er daar twee gezien 1 bij de mijn en 1 later bij de bank, die in Williams hebben wij niet helemaal meegekregen er stonden toen cowboys te paard op het moment dat de Canyon express vertrok.

Boris A long time ago

We gaan nu via Yoshua Tree naar Los Angeles en daarna langs de kust terug naar San Francisco met onder weg nog 2 stops. De gunfight in Oatman hebben we helaas gemist. We waren daar om 15.00 uur (volgens het boek zou de laatste gunfight om 15.30 moeten zijn) maar ik denk dat het te warm was.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!